Comunicat de Presa

Vara si-a intrat in drepturi si inca o sarbatoare ne bate la usa. Cu ocazia Sfintilor Constantin si Elena, New Look a pregatit un weekend cu totul si cu totul special, destinat cumparaturilor. Timp de trei zile, intre 19 Si 21 mai, sarbatorim NEW LOOK Weekend cu super reduceri de 30% la toate produsele la pret intreg care nu fac parte din alte promotii sau oferte.

„Sfintii Constantin si Elena reprezinta un prilej exceptional pentru a merge la cumparaturi, fie ca este vorba despre cadouri pentru cei dragi, cu ocazia zilei onomastice, fie ca este o sesiune relaxanta de shopping. New Look Weekend este maniera noastra de a le spune „La multi ani” clientilor nostri, printr-o reducere de 30% la toate produsele care nu fac obiectul altor promotii”, a declarat domnul Ignatios Ionas, Country Manager, New Look Romania.

Sursa Foto: Shutterstock.com

Fanele brandului isi vor putea completa garderoba pentru sezonul cald, alegand dintre liniile foarte diverse ale colectiei de primavara-vara 2012, la preturi cu adevarat fabuloase. Ele se vor putea bucura de deliciile liniei Coney Island, in care denimul color pop, imprimeurile cu grafica florala si cele hawaiiene fac legea, reflectand distractia nelimitata a zilelor caniculare pe litoral.

Linia Out Of Africa, inspirata direct din savana africana, ofera colectiei o doza de safari prin combinatia culorilor neutre, desertice, cu accente puternice de paprika, mustar si metal ars. Aceasta linie isi impune stilul prin broderii etnice, imprimeuri tribale si influente aztece, care se imbina armonios cu culorile cheie saturate de soare, subliniind inca o data importanta detaliilor.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: