Alege cele mai noi produse naturiste la targul Organic Fest din Plaza Romania!

Alege cele mai noi produse naturiste la targul Organic Fest  din Plaza Romania!

In perioada 17-20 mai in Plaza Romania are loc targul "Organic Fest" ajuns la a 10-a editie. Evenimentul se adreseaza tuturor celor interesati de produse naturale si de alegerea unui mod de viata cat mai sanatos.

Comunicat de Presa

Sanatatea noastra este strans legata de alegerile pe care le facem zi de zi in privinta alimentatiei si a modului de viata. Un stil de viata sanatos inseamna alegeri sanatoase, iar produsele bio, organice sunt tot mai cautate.

Conceptul promovat cu ocazia “Organic Fest” are in vedere incurajarea unui regim de viata sanatos, prin prezentarea celor mai noi produse alimentare, de ingrijire corporala, dar si prin activitati sportive ce se vor desfasura in aceasta perioada.

BeOn – Pentru o viata sanatoasa” a devenit nu numai un indemn pentru cei dornici sa aiba grija de sanatatea lor, ci si o modalitate de activare a constiintei publicului spre o viata sanatoasa bazata pe produse naturale.

“Organic Fest” aduce consumatorilor produse bio grupate sub conceptul BeOn :

- Bio: alimente, dulciuri, delicatese, vinuri, produse apicole etc.;
- eco: detergenti, produse de curatenie etc.;
- Organice - cosmetice – creme, produse de ingrijire, make-up, produse de infrumusetare, produse pe baza de ulei de argan;
- naturiste/naturale: ceaiuri, siropuri, suplimente nutritive, produse de medicina naturista, produse din plante medicinale, etc.

Specialisti din domeniu vor oferi consultanta in cadrul propriilor standuri, degustari si demonstratii de utilizare a produselor comercializate.

Invitatia de participare este deschisa tuturor celor interesati de adoptarea unui stil de viata cat mai sanatos, adaptat nevoilor personale. Pe toata perioada 17-20 mai, in cadrul Plaza Romania, se vor gasi cele mai bune alegeri in materie de produse sanatoase, bio.

Printre participanti se numara:

- Laboratoarele Medica Pronatura
- Apisab
- Anima Plant
- Sano Vita
- Zenith Group
- Bio Boutique
- Biostar 2011
- Alma Tim
- Apusenimed
- Oleomet
- Sensiblu
- Alex Logserv
- Cosmetica Verde

Organizatorii acestui eveniment sunt: Expopedia International si Plaza Romania. Partener principal: World Class.

Vizionare placuta


Kudika
17 Mai 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri