Comunicat de presa ROM biscuit a inaugurat pe 23 mai, pentru prima data in Romania, Muzeul Pasiunilor Neterminate, adunand in acelasi loc cele mai importante pasiuni incepute si nefinalizate ale vedetelor de la noi din tara.

Stefan Stan - castigatorul de la Vocea Romaniei si Andrei Leonte - castigatorul de la X Factor au impartit aceeasi scena de data aceasta, prezentandu-si pasiunile expuse in muzeu.

Andrei Leonte, castigatorul X Factor ne-a povestit ca se incadreaza perfect in Muzeul Pasiunilor Neterminate pentru ca el frecvent incepe lucruri de care este foarte entuziasmat si, ulterior, le abandoneaza.

Stefan Stan ne-a povestit despre cea mai puternica pasiune a sa - muzica, pasiune care nu ii mai permite sa duca la bun sfarsit toate lucrurile incepute. Solistul ne-a aratat cum stie mai bine ce insemna muzica pentru el, interpretand o varianta unplugged a piesei sale “You give me love”, dar si un cover foarte cunoscut.

Printre vedetele care au expus in muzeu si au fost prezente la inaugurares-au mai numarat: Cabral si Andreea Ibacka, Lucian Mindruta, Ellie White, Mirela Vescan si Mirela Bucovincean.

Cabral si Andreea Ibacka ne-au vorbit despre pasiunile lor neterminate: saxofonul si vioara. In timp ce Andreea ne-a povestit ca timpul nu-i permite sa se mai ocupe cum ar fi vrut de acest talent pe care il are inca din copilarie, Cabral ne-a spus ca dupa sase luni de studiu alte lucruri i-au ocupat timpul.

Cartile sunt pasiunile despre care a vorbit Lucian Mindruta la inaugurarea Muzeului Pasiunilor Neterminate, pasiune pe care a abandonat-o in momentul in care a realizat ca scriitura este exploatata la maxim in prezent.

Alte vedete care si-au expus pasiunile in Muzeul Pasiunilor Neterminate sunt: Zoli Toth, CRBL, Dana Savuica, Sonia Argint – Ionescu si Cristian Samfira.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: