comunicat de presa

Anul acesta, cea mai cunoscuta marca de pufuleti din Romania te invita sa sarbatoriti impreuna 20 de ani de optimism, succes si gust delicios! Fii pe faza pe tot parcursul anului aniversar, deoarece Gusto ti-a pregatit multe surprize, concursuri si promotii, iar ambalajul fiecarui produs din gama Gusto Pufuleti va purta mesajul aniversar de “La multi ani”!

Povestea pufuletilor Gusto si a companiei Phoenix incepe in anul 1992, in subsolul casei parintesti din Baicoi. Cu timpul, Gusto a devenit o adevarata poveste antreprenoriala de succes, 100% romaneasca, de care noi toti suntem mandri.

“Prin efort sustinut si multa dedicare, am reusit sa ne pastram angajamentul luat in urma cu 20 de ani: sa construim un brand icon in categorie, un produs care sa respecte cele mai inalte standarde de calitate si pe care sa il vindem in lumea intreaga. Suntem mandri si bucurosi sa culegem roadele acestor doua decenii de munca!”, spune Eliodor Apostolescu, unul dintre detinatorii companiei Phoenix. Fiind un produs 100% natural, facut din sare, malai si… aer, pufuletii Gusto sunt recunoscuti pentru gustul exceptional si optimismul lor. Ii poti gasi in varianta simpla cu sare, cu surprize pentru pitici, inveliti in ciocolata sau cu arome senzationale de cascaval si pizza.

Inca de la lansarea sa oficiala, Gusto Pufuleti şi-a asumat misiunea de a ne aduce optimism si zambet, chiar şi in vremuri de criza ca acelea pe care le traversam acum. Asadar, nu uita, daca doresti sa iti hranesti optimismul si sa petreci impreuna cu ei, pufuletii Gusto te asteapta pe blogul www.ligaoptimistilor.ro si pe contul de facebook @PufuletiiGusto.

Sa le uram “La multi ani!”, pufuletilor Gusto! Sa ramana la fel de pufosi, buni la gust si optimisti, multi ani de acum inainte!

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: