comunicat de presa

De Ziua Mondiala a Mediului, Beko te indeamna sa fii mai atent cu stilul tau de viata si sa te implici mai mult in protejarea mediului inconjurator. Astfel, iti recomanda sa incepi chiar cu spatiul casei tale si sa folosesti electrocasnice cu functii special concepute pentru ca tu sa traiesti „eco”.

Stiai, de exemplu, ca aparatele frigorifice din clasa energetica A++ consuma cu pana la 29% mai putina energie electrica decat produsele identice din clasa A+? Astfel, daca alegi combina frigorifica Beko DBK386WD++, de clasa energetica A++, poti contribui atat la realizarea de economii substantiale de bani cat si la protejarea mediului.

Un alt produs care se pliaza perfect stilului ECO este masina de spalat rufe de clasa energetica A++, care, conform standardelelor europene, are cel mai mic consum energetic pentru acest segment de electrocasnice. Beko iti recomanda in acest sens masina de spalat WMB71242M, care prin programul special, Eco Clean 20, ofera spalare economica in timp record, cu un consum minim al resurselor de apa si energie.

Chiar si cand vrei sa gatesti, poti sa fii prietenos cu mediul, cu ajutorul plitei Beko HII 64400AT. Aceasta foloseste tehnologia de incalzire prin inductie, ajutandu-te sa gatesti de 2,2 ori mai rapid si, astfel, sa economisesti energie cu pana la 43% fata de o plita electrica obisnuita.

Si, pentru a completa gama de electrocasnice eco, Beko iti propune masina de spalat vase Beko Smart Blue DFN 6833, care dispune de clasa energetica A+ si clasa A de eficienta la spalare si uscare. Totodata, Beko Smart Blue DFN 6833 asigura o curatenie perfecta si o igienizare impecabila, prin distrugerea bacteriilor si microorganismelor in proportie de 99,99%. In plus, prin programe speciale de spalare economica, precum Eco Clean 50, vasele cu un grad obisnuit de murdarie sunt spalate economic, cu un consum energetic minim.

Implica-te in protejarea mediului, alaturi de Beko!

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: