Comunicat de presa

Vara lui 2012 este o vara sportiva, de la Campionatul European de Fotbal pana la Jocurile Olimpice, sportul este in lumina reflectoarelor, iar AVON se alatura femeilor si le sustine in momentele de grea incercare care urmeaza in acest sezon.

Campionatul European de Fotbal este perioada in care majoritatea barbatiilor sunt cuprinsi de febra meciurilor si nu mai acorda aceeasi atentie iubitelor, asa cum le-au obisnuit pana acum. Demult apuse zilele in care erau acolo sa te ajute cu obiectele depozitate pe cele mai inalte rafturi, demult apuse dupa-amiezele de mers la cumparaturi cand puteau fi incredintati sa te ajute la alegerea rochiei perfecte, adio micutelor rasfaturi cu care te asteptau acasa dupa o zi lunga de munca – acum meciurile de fotbal le vor capta toata atentia. Insa ce metoda mai buna de a-i arata ca si tu ii esti alaturi asa cum iti este el in restul anului decat prin a-ti sustine cu pasiune suporterul?

Acum e usor sa-i arati ca-i esti alaturi, pentru ca AVON te ajuta sa devii fanul numarul unu al suporterului tau prin noua gama de produse AVON For MEN. Editia limitata Championship Collection include gelul de dus Turnament care il va revitaliza si-l va pregati pentru serile in care isi va aclama echipa preferata, balsamul si after shave-ul nutritiv Tournamet care ii vor lasa pielea hidratata si calma, si apa de toaleta Pro Goal care il va face sa se simta ca un adevarat castigator.

Iar pentru toate eforturile pe care le faci pentru a fi alaturi de el in perioada Campionatului European, AVON ti-a pregatit o surpriza - seria noilor produse nu ar fi completa fara linia de accesorii special create pentru tine. Setul Whistle, care include un colier cu pandantiv in forma de fluier, argintat si cu strasuri impreuna cu o pereche de cercei, sau setul Fotbal, care contine 3 perechi diferite de cercei, vor fi elementele care fac diferenta in serile dedicate competitiilor acerbe. Geanta de sport o sa-ti fie un aliat de incredere pentru a te mentine intr-o forma perfecta.

Transforma aceasta vara sportiva intr-una dintre cele mai memorabile veri pentru tine si suporterul tau alaturi de produsele de ingrijire si minunatele accesorii AVON.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: