Comunicat de presa:

Bucuresti, 12 iulie 2012 – Vara vine cu oferte incendiare! Perioada mult asteptata de sales a Inceput oficial la 1 iulie, iar Bucuresti Mall si Plaza Romania au ales sa rasplateasca fidelitatea clientilor printr-o serie de mecanisme speciale de premiere, care adauga si mai multa atractivitate reducerilor substantiale practicate de comercianti.

In goana dupa cele mai hot piese vestimentare ale sezonului, Bucuresti Mall si Plaza Romania isi intampina clientii cu reduceri si premii de senzatie! In perioada 13 iulie - 26 august se lanseaza campania de reduceri de vara, cu premii zilnice, preturi atractive si discounturi care vor ajunge pana la 70%.

Bucuresti Mall pregateste fashionistelor premii de cate 200 de euro pentru fiecare bon de cumparaturi in valoare de 250 de lei. Extragerea zilnica va oferi norocosilor inca un motiv sa se bucure de shopping pana in toamna.

In Plaza Romania vara este avantpremiera pentru o toamna care se anunta extrem de incitanta pentru trendsetteri.Cumparaturile in valoare de 200 de lei garanteaza un voucher de shopping de 50 lei, ce va putea fi utilizat In perioada 1-30 septembrie 2012 pentru noile colectii dedicate sezonului urmator.

”Reducerile de vara sunt cele mai asteptate de pasionatii de shopping, iar anul acesta ii implicam activ pe clientii nostri in campaniile desfasurate. Ne-am pregatit pentru o vara dinamica cu multe surprize, miza noastra fiind crearea unei oaze de racoare, relaxare si buna dispozitie. Mecanismele dezvoltate pe modelul tombolei si a premiilor instant pornesc din dorinta de a interactiona cu fiecare dintre clientii nostri. Vara aceasta premiem shoppingul si fidelitatea cumparatorilor!” a declarat Roxana Dumitru, Marketing Director Anchor Grup.

Grupul Anchor este prezent in Romania din 1997 fiind unul dintre cei mai puternici jucatori de pe piata, avand in portofoliul sau proiecte de retail, residence si cladiri de birouri. Printre realizarile Anchor Grup in Romania se numara Bucuresti Mall, primul centru comercial modern din Romania, Plaza Romania, cea mai populara destinatie pentru cumparaturi si distractie din Bucuresti, Shopping MallDova, centru comercial deschis In Chisinau, Republica Moldova, Anchor Plaza, prima cladire de birouri de clasa A integrata cu un centru comercial si InCity Residences, ansamblu rezidential situat In centrul orasului. Valoarea totala a investitiilor se ridica la circa 250 milioane euro, continuandu-se activ dezvoltarea unor proiecte de anvergura si extinderea platformei de servicii.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: