Setari Cookie-uri

Incepe fiecare zi cu Activia Mic Dejun!

Iaurturi noi de la Activia!

Micul dejun este esential pentru sanatatea noastra. El reprezinta cea mai importanta masa, prin care ne asiguram substantele nutritive necesare pentru a face fata unei noi zile solicitante.

Expertii nutritionisti recomanda la micul dejun cereale si produse lactate, precum laptele sau iaurtul.

Dr. Serban Gologan, medic primar gastroenterolog, ne-a explicat: „Prima regula a unei diete corecte este sa acordam importanta cuvenita micului dejun. Micul dejun reprezinta alimentarea cu carburant a organismului pentru cursa zilnica, contribuind la cresterea puterii de concentrare, la mentinerea unei greutati optime si la reducerea riscului de afectiuni cronice. Alimentele care nu ar trebui sa lipseasca din compozitia unui mic dejun sanatos sunt iaurtul imbogatit cu probiotice, fructele proaspete si cerealele integrale, ce asigura nutrientii esentiali pentru o sanatate optima (carbohidrati, proteine, fibre si vitamine)”.

Citește și:

Pret recomandat: 2,5 RON

Compania DANONE PDPA Romania face parte din Grupul DANONE, prezent in 120 de tari, unul dintre liderii mondiali din industria alimentara, detinand locul 1 in lume in fabricatia de produse lactate proaspete si locul 2 in lume in domeniul apelor minerale imbuteliate si a alimentatiei pentru bebelusi. Grupul DANONE a inregistrat in 2011 vanzari de peste 19 miliarde EURO.

DANONE Romania este lider de piata in categoria produselor lactate proaspete, inregistrand in anul 2011 o cifra de afaceri de 503 milioane RON, in crestere fata de anul precedent. Compania are in portofoliu peste 80 de referinte de produs, principalele marci fiind: Activia, Danonino, Actimel, Nutriday, Cremosso, Danette, Casa Buna.

Vizionare placuta


Kudika
22 August 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.