Kudika
29 August 2012

Granini prezinta rezultatele unui studiu realizat recent in Romania, avand drept subiect consumul de fructe.

Comunicat de presa

Fructele si legumele - mai mult decat niste simple alimente. Cele mai importante beneficii daca le consumi zilnic

Romanii considera ca fructul reprezentativ pentru tara noastra este marul, acesta fiind si cel mai consumat dintre toate. Granini Racoarea Fructelor de mere, aroma lansata recent de catre United Romanian Breweries Bereprod – producator sub licenta unica a produselor Granini in Romania -, vine in intampinarea preferintelor exprimate de consumatorii romani care iubesc aroma de mere.

Granini Mere51% dintre romanii participanti la studiu au afirmat ca marul este cel mai consumat fruct, din perspectiva lor, iar 23% au facut referire la portocale. Alte fructe aflate in topul consumului sunt bananele (11%), perele (3%), kiwi (2%) si strugurii (1%).

Intrebati care ar fi fructul reprezentativ pentru Romania, majoritatea celor intervievati au nominalizat tot marul (65%). In opinia romanilor, acesta urmat de prune (9%), struguri (7%), pere (4%), portocale (2%) si pepene (2%).

„Rezultatele acestui studiu s-au dovedit a fi foarte interesante, de real ajutor pentru alegerile pe care le facem cu privire la produse. In acest sens, in acord cu preferintele romanilor, tocmai am lansat de curand doua noi sortimente de bauturi racoritoare, Granini Racoarea Fructelor, iar una dintre arome este cea de mar, fructul ce s-a dovedit a fi cel mai consumat de la noi. Romanii sunt in permanenta cautare de arome noi si compania noastra este atenta la dorintele consumatorilor pentru a le oferi bauturi racoritoare pe gustul lor. Granini Racoarea Fructelor din mere a fost o alegere inspirata de romani si preferintele acestora”, afirma Elena Maracine, Category Manager Soft Drinks.

Black Friday 2017: storcatoare de fructe care ne fac cu ochiul - modele de urmarit!
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: