Setari Cookie-uri

Alege frumusetea bio!

Nevoia de a trai cat mai sanatos, cat mai aproape de natura este din ce in ce mai importanta pentru oricare dintre noi si pentru intreaga familie.

Comunicat de presa

Daca alimentatia sanatoasa a devenit ceva imperativ pentru noi, produsele cosmetice trebuie puse pe acelasi loc, pentru ca ele sunt absorbite, hranesc, regenereaza si trateaza pielea corpului si tenul. Dorinta de a-ti mentine frumusetea, dar si de a proteja sanatatea pielii este o necesitate, un mod care ne poate revolutiona viata, atat a noastra cat si a celor dragi.

produse cosmetice bio

Incepand cu acest an iti este la indemana sa fii Bio, sa te ingrijesti cu cea mai mare atentie. Magazinul online www.seebio.ro reuneste cosmetice BIO ale unor marci de renume, cu certificari recunoscute international ca ECOCERT, BDIH, DEMETER, NaTrue, ce vin sa ateste calitatea lor, precum si lipsa oricarui produs sintetic din compozitie.

Vei fi uimita cate promotii, pachete si vouchere cadou vei gasi pe site. In plus, iti vor fi livrate oriunde in tara in maximum 48 de ore!

Citește și:

Daca vrei cosmetice bio, organice, fara chimicale - gasesti totul pe www.seebio.ro. Nici o imitatie chimica sau sintetica nu poate hrani si proteja pielea asa cum o face o substanta naturala – te poti convinge de acest lucru pe www.seebio.ro.

Printre gamele existente in e-shop-ul www.seebio.ro dintre cele mai cunoscute in lume se numara si brandul german Martina Gebhardt, premiat in nenumarate randuri in cadrul testarilor OKO TEST si obtinand calificativul EXCELENT.

Potrivit principiului „less is more” produsele Martina Gebhardt contin numai acele ingrediente naturale, bio care sunt necesare si care se completeaza reciproc; sunt 100% organice, lucru atestat de certificarea Demeter ce semnifica lipsa parabenilor, a conservantilor sintetici, a produselor petrochimice, a colorantilor si a parfumurilor sintetice, fiind astfel recomandate tuturor tipurilor de piele.

Citește și:

produse cosmetice bio

Vizionare placuta


Kudika
6 Septembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.