Setari Cookie-uri

Alege frumusetea bio!

Nevoia de a trai cat mai sanatos, cat mai aproape de natura este din ce in ce mai importanta pentru oricare dintre noi si pentru intreaga familie.

Ai ten sensibil? Vrei hidratare pentru piele uscata? Ai probleme cu acneea? Pentru orice fel de problema a pielii ai avea, gasesti solutii cu produsele din gama Martina Gebhardt:

  • Extractul pur de trandafiri si uleiul de migdale sunt recomandate ingrijirii, revitalizarii tenului sensibil – acestea se gasesc in produsele gamei Rose
  • Extractul bio de struguri ce contine vitamina E , F si protianidine, ce au un efect antiimbatranire de 50 de ori mai puternic decat cel al faimoasei vitamine E – se gaseste in produsele gamei antirid Happy Aging
  • Uleiul pur de masline si extractul de ginseng cu un continut bogat in vitamine si substante nutritive, stimuleaza vitalitatea pielii, reface elasticitatea si are o puternica actiune regenerativa – se gasesc in produsele din gama Ginseng
  • Untul de shea BIO hidratant intens pentru pielea uscata si iritata, stimuleaza sinteza de colagen care previne formarea ridurilor –se gaseste in produsele din gama Sheabutter.
  • Extractul bio de salvie cu efect astringent si antiinflamator recomandat tenului gras, predipus la acnee – in produsele gamei pe baza de Salvie.

Gama cuprinde de asemenea si produse destinate barbatilor( WILD UTAH) si celor mici (Super Protect Baby &Kids).

Citește și:

Cu o compozitie alcatuita din 50% substanta de hidratare si 50% substante grase, cremele Martina Gebhardt sunt similare cu structura tenului unei persoane de 20 de ani.

Lansat in 1994 sub sloganul ”mai mult decat organic”, brandul Martina Gebhardt produce acum mai mult de 140 de cosmetice bio cu distributie internationala.

Produsele din gama Martina Gebhardt sunt acum foarte usor de achizitionat cu ajutorul www.seebio.ro impreuna cu alte branduri internationale certificate (Bioturm, Weleda, Ritessens, Eco Garden). Astfel, poti sa iti respecti sanatatea si frumusetea alegand dintr-o varietate de cosmetice de calitate, pe baza de ingrediente provenite din culturi ecologice fara pesticide sau ingrasaminte chimice.

Vizionare placuta


Kudika
6 Septembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.