Comunicat de presa:

Mai fresh, mai tonica, mai frumoasa si mai increzatoare, asa te vei simti dupa ce vei urma sfaturile Dove de pe noua platforma online www.dove.ro.

Proaspat relansat, www.dove.ro are un design modern, atractiv si interactiv si o interfata prietenoasa ce iti aduce in prim plan intregul portofoliu de produse Dove, tips & tricks pentru un ritual zilnic de ingrijire eficient - pentru ca Dove stie ca suntem mai frumoase cand ne ingrijim si avem incredere in noi.

Noul site are o structura usor accesibila cu trei sectiuni principale: produse, trucuri si recomandari si misiunea Dove, fiecare dintre acestea aducand informatii noi si utile despre ingrijire.

La rubrica „Produse”, esti invitata intr-o incursiune in universul Dove, unde vei avea ocazia sa descoperi beneficiile produselor Dove, astfel incat sa poti urma zilnic ritualul Dove in 5 pasi. Mai mult, la capitolul „Trucuri si recomandari” Dove iti ofera o serie de sfaturi despre cum sa iti ingrijesti pielea sau parul in functie de nevoile tale specifice, astfel incat sa te simti in fiecare zi mai frumoasa si mai increzatoare.

”Misiunea noastra” include detalii despre povestea brandului Dove in Romania, promisiunea Dove si concluziile unui studiu recent privind perceptia romancelor despre frumusete.

In plus, pentru ca isi doreste sa fie alaturi de tine, Dove te invita sa trimiti comentarii sau sugestii pe pagina sa de Facebook (https://www.facebook.com/dove).

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: