Setari Cookie-uri

Se poarta baroc! - primul

Atelierul "Se poarta baroc!" se adreseaza tuturor celor care vor sa dea o noua viata hainelor.

Comunicat de presa

PROIECT13, platforma de creativitate in moda si stil de viata


Bucuresti, 13 septembrie 2012 : CREATIVE ARTS (www.creativearts.ro) organizeaza sambata, 15 septembrie a.c., cu incepere de la ora 13:00, la
Caffe D`Arthe (Bucuresti, Str. Popa Nan, nr. 7) atelierul de accesorizare
„Se poarta baroc!”.
Acesta reprezinta primul eveniment din platforma de creativitate numita Proiect13 care va cuprinde 13 ateliere pe teme legate de moda si stil de viata, organizate in perioada 15 septembrie – 8 decembrie 2012.

Atelierul „ Se poarta baroc!” se adreseaza tuturor celor care vor sa dea o noua viata hainelor mai noi sau mai vechi prin accesorizarea acestora conform noilor tendinte in moda sezoanelor de toamna-iarna 2012 si primavara-vara 2013.

Participantii la atelier vor invata de la trainerii Creative Arts cum sa accesorizeze diverse piese vestimentare: esarfe, jeans, sacouri, tricouri sau fuste.

Citește și:

Fiecare cursant va avea la dispozitie materialele necesare accesorizarii : dantela, catifea, aplicatii textile, perle, margele, flori artificiale, etc.

Cursantii pot veni cu orice haina pe care vor s-o readuca in tendinte prin invatarea unor tehnici noi de accesorizare. Tehnicile vor fi aplicate in functie de stilul obiectului vestimentar si de cat de mult doreste posesorul obiectului vestimentar sa-i schimbe aspectul.

“Cineva a spus ca nu avem un suflet, ci suntem un suflet. Avem un trup, iar eu as adauga ca prefer sa mi-l port pe al meu pe afara. Cred in accesoriu si in accesorizare ca o prelungire exterioara a personalitatii fiecaruia ” a declarat Anca Spiridon, trainer Creative Arts.

Workshop-ul organizat de Creative Arts se va desfasura intr-o atmosfera boema, specifica ceainariei Caffe D`Arthe, astfel ca toti cei prezenti se vor delecta cu ceaiuri, cocktail-uri nonalcoolice si chiar cu bauturi pe baza de ciocolata cu diverse arome.

Citește și:

Costul atelierului “ Se poarta baroc!” este de 50 de lei. Acest cost include toate materialele si accesoriile folosite de participanti care vor avea parte si de o limonada din partea casei.

Vizionare placuta


Kudika
14 Septembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.