Setari Cookie-uri

Se poarta baroc! - primul

Atelierul "Se poarta baroc!" se adreseaza tuturor celor care vor sa dea o noua viata hainelor.

Alte detalii:
Atelierul se va desfasura la Caffe D`Arthe (Bucuresti, Str. Popa Nan, nr. 7)
Varsta recomandata pentru participanti: intre 10 si 80 de ani
Data limita de inscriere: 15.09.2012, ora 10:00
Durata cursului: intre 2 si 4 ore, in functie de complexitatea accesorizarii realizate de fiecare participant in parte;
Inscrierea si obtinerea de alte informatii se pot face, intre orele 10:00 si 20:00, prin e-mail sau telefon/gsm la anca@creativearts.ro; 0721.329.890;
• https://www.facebook.com/Proiect13

Despre: PROIECT13 (sustinut de Creative Arts) reuneste 13 ateliere pe teme legate de moda si stil de viata, care vor fi organizate in perioada 15 septembrie – 8 decembrie 2012, cu o frecventa de 1 atelier pe saptamana (1 workshop / weekend), la ceainaria Caffe D`Arthe.

Citește și:

Despre: CREATIVE ARTS (www.creativearts.ro) este un centru de cultivare a creativitatii, creat in scopul descoperirii si dezvoltarii potentialului creativ care se afla in fiecare dintre noi, fie ca suntem copii sau adulti. CREATIVE ARTS realizeaza o gama larga de ateliere, pentru toate varstele, folosind tehnici mixte pentru promovarea artei sub toate formele ei. Astfel, pasionatii de arte frumoase vor putea studia, sub coordonarea specialistilor, notiuni teoretice si practice de: pictura si mozaic, desen maga, design textil, arta foto si retouching fotografie de moda, ceramica si modelaj, design interior, reciclare creativa, creatie de bijuterii si alte accesorii, muzica, actorie/improvizatie si stand-up comedy.

Vizionare placuta


Kudika
14 Septembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.