Kudika
20 Septembrie 2012

Noul Domestos are un efect de dezinfectie de 3 ori mai puternic fata de produsele obisnuite pe baza de clor.

Comunicat de presa:

Cosmetic Plant lanseaza o noua gama de produse pentru plaja fara parabeni si bazate pe ulei de cocos BIO

Fara sa ii vedem, microbii apar si se inmultesc rapid de fiecare data cand toaleta este folosita. Curatenia „vizibila”, oferita de produsele de curatenie obisnuite, este un prieten “fals”: un produs care indeparteaza petele, curata si inlatura mirosurile nu ofera neaparat si protectia reala de care are nevoie orice casa, cea invizibila: distrugerea microbilor.

Acest pericol poate fi evitat insa, prin folosirea unui dezinfectant care functioneaza si dincolo de nivelul vizibil al curateniei: Domestos 24H Plus.

Domestos

Noul Domestos 24H Plus este singurul produs de curatenie care contine milioane de molecule dezinfectante in fiecare picatura, o formula noua care ii ofera proprietatea de a adera mai bine la suprafete printr-un strat protector.

Domestos 24H Plus ramane activ pentru a distruge microbii pe o perioada mai indelungata, chiar si dupa ce toaleta a fost folosita. Acum, noul Domestos are un efect de dezinfectie de 3 ori mai puternic fata de produsele obisnuite pe baza de clor.

Domestos 24H Plus este un produsul de curatare care omoara toti microbii cunoscuti, distruge mirosurile neplacute, curata cu usurinta murdaria dificila si inalbeste suprafetele. Poate fi folosit concentrat pentru curatarea vasului de toaleta, a foselor septice si a scurgerilor, dar si diluat - pentru chiuveta, aragaz, podele, scaune, pentru a omori bacteriile si microbii de pe lavete si pentru a preveni mucegaiul de pe ramele geamurilor.

Astfel, familia ta este in siguranta mai mult timp si ferita de microbii care cauzeaza boli!

Domestos a fost lansat in anul 1920, fiind una dintre primele marci de produse pentru dezinfectat. In Romania, Domestos a aparut in anul 1996, pozitionandu-se ca produs de curatat cu vascozitate ridicata, care indeparteaza nu doar murdaria vizibila, ci si toti microbii cunoscuti - virusuri, bacterii, fungi, chiar si spori - dezinfectand astfel suprafetele lavabile din locuinta. Pentru ca ofera nu doar curatenie, ci si dezinfectie, Domestos contribuie de fapt la protejarea sanatatii intregii familii.

Cum sa cureti vasul de toaleta in mai putin de trei minute?
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: