Setari Cookie-uri

Noul Domestos 24 H Plus - un plus de siguranta pentru familia ta

Noul Domestos are un efect de dezinfectie de 3 ori mai puternic fata de produsele obisnuite pe baza de clor.

Domestos 24H Plus ramane activ pentru a distruge microbii pe o perioada mai indelungata, chiar si dupa ce toaleta a fost folosita. Acum, noul Domestos are un efect de dezinfectie de 3 ori mai puternic fata de produsele obisnuite pe baza de clor.

Domestos 24H Plus este un produsul de curatare care omoara toti microbii cunoscuti, distruge mirosurile neplacute, curata cu usurinta murdaria dificila si inalbeste suprafetele. Poate fi folosit concentrat pentru curatarea vasului de toaleta, a foselor septice si a scurgerilor, dar si diluat - pentru chiuveta, aragaz, podele, scaune, pentru a omori bacteriile si microbii de pe lavete si pentru a preveni mucegaiul de pe ramele geamurilor.

Astfel, familia ta este in siguranta mai mult timp si ferita de microbii care cauzeaza boli!

Domestos a fost lansat in anul 1920, fiind una dintre primele marci de produse pentru dezinfectat. In Romania, Domestos a aparut in anul 1996, pozitionandu-se ca produs de curatat cu vascozitate ridicata, care indeparteaza nu doar murdaria vizibila, ci si toti microbii cunoscuti - virusuri, bacterii, fungi, chiar si spori - dezinfectand astfel suprafetele lavabile din locuinta. Pentru ca ofera nu doar curatenie, ci si dezinfectie, Domestos contribuie de fapt la protejarea sanatatii intregii familii.

&nbs

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Septembrie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.