Comunicat de presa

Ai observat ca de fiecare data cand iti vopsesti parul, acesta capata o culoare vibranta si capteaza atentia celor din jur? O culoare vie si stralucitoare a parului te ajuta sa transmiti incredere si sa-ti pui in valoare feminitatea.

Stiai ca aproximativ 60% dintre femeile din Romania obisnuiesc sa isi vopseasca parul?

Parul vopsit are nevoie de o ingrijire speciala, deoarece vopsirea si coafarea acestuia pot duce la uscarea firului de par, favorizand in timp despicarea varfurilor si pierderea vitalitatii. Dove a creat gama completa de ingrijire pentru par vopsit - Dove Color Repair (sampon, balsam, balsam-tratament, masca-tratament), pentru a te bucura de o culoare vibranta mai mult timp.

Noul sampon Dove Color Repair, are o formula speciala cu Fibre Actives ce ajuta la curatarea cu delicatete a parului si ii ofera acestuia hranirea de care are nevoie pentru mentinerea unei culori vibrante, chiar si dupa mai multe spalari. Pentru un par matasos si o stralucire naturala ce pune in evidenta culoarea parului, foloseste dupa fiecare spalare balsamul Dove Color Repair.

Balsamul-tratament Dove Color Repair, special creat pentru ingrijirea parului vopsit sau cu suvite, are o formula unica cu dubla actiune: actioneaza ca un tratament asupra parului deteriorat oferind hranire in profunzime, cu ajutorul uleiurilor si proteinelor - si repara suprafata firului de par, ajutand la mentinerea culorii pentru mai mult timp - datorita Color Revitalizer Stripe.

Masca-tratament Dove Color Repair hraneste firele de par deteriorate in timpul vopsirii, cu ajutorul ingredientelor sale: Fibre Actives, ulei de migdale, nuca de cocos si proteine din grau. Astfel, mentine culoarea vie si stralucitoare a parului pentru mai mult timp.

Toamna asta se poarta nuantele de roscat, de la cupru vibrant, pana la nuante elegante de mahon sau castaniu-roscat. Dar nu uita, atunci cand iti indrepti atentia catre o culoare, alege una care sa iti puna in evidenta culoarea ochilor si a tenului.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: