Lady Health. Asa cum iti doresti -confortabila, delicata, relaxata

Lady Health. Asa cum iti doresti -confortabila, delicata, relaxata
Kudika
29 Noiembrie 2012

Produse pentru frumusetea ta de la Lady Health

COMUNICAT DE PRESA

Include in ritualul tau de infrumusetare produsele Lady Health, concepute special pentru a-ti oferi confortul si prospetimea de care ai nevoie in orice situatie si te vei simti mai sigura pe tine.

Produsele beneficiaza de o eficienta clinica demonstrata sunt cele mai noi produse destinate igienei intime a femeilor, fabricate din ingrediente naturale asociate cu filtrat de iaurt probiotic.

Gama de produse Lady Health introduce conceptul de aparare cu probiotice la produsele destinate ingrijirii sanatatii femeii.

Formula fara sapun a gamei de produse Lady Health are la baza filtratul de iaurt probiotic (TS-2L) ce ajuta la protejarea zonei intime a femeii si la echilibrarea pH-ul florei vaginale, eliminand cu delicatete mirosul neplacut.

Probioticele, cel de-al doilea ingredient al produsele Lady Health ofera o alternativa terapeutica naturala pentru ingrijirea si protejarea cu delicatete a zonei intime a femeii prin reechilibrarea pH-ului florei vaginale si redarea starii de propetime si protectie pe toata durata zilei.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri