Setari Cookie-uri

Lady Health. Asa cum iti doresti -confortabila, delicata, relaxata

Produse pentru frumusetea ta de la Lady Health

Gama Lady Health cuprinde patru produse dedicate igienei intime: gel, spuma, spray si ser.


Feminine Cleaning Gel
– gelul pentru igiena intima externa (pH-ul optim 4.0) reface si mentine echilibrul florei vaginale dupa tratamente cu antibiotice sau alte medicamente. Este recomandata folosirea unui aplicator pe noapte timp de 5-7 nopti consecutive.

Feminine Intimate Serum – este un ser folosit pentru igiena intima externa, cu un ph de 5.0. Folosit regulat acesta are efect antibacterial si de protectie impotriva infectiilor. Este hidratant avand proprietati de hranire si regenerare a tesutului epitelial si contribuie la imbunatatirea vietii sexuale.

Cleansing Mousse – este o spuma dedicata igienei intime externe (pH 4.5) ce are in compozitie iaurt filtrate, suc din frunze de aloe vera si extract de arbore de ceai.
Este recomandata in curatarea zonei intime, avand ca efect refacerea florei vaginale, mentinerea mediului acid optim, prevenirea pururitul si vaginitei, fiind un agent natural de curatare.

Citește și:

Feminine Mist – este un spray destinat utilizarii zilnice ce controleaza si mentine prospetimea in zona intima. Din componenta fac parte ingrediente precum glicerina si acidul hialuronic, care hidrateaza pielea lasand-o moale elastica si delicata.

Cele patru variante de produs sunt recomandate de catre dermatologi si ginecologi, studiile clinice demonstrand o toleranta perfecta pentru pielea sensibila din zona intima.

Vizionare placuta


Kudika
29 Noiembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.