Setari Cookie-uri

Mezoterapia, tratament minune

Tu stii care este cockteilul-minune care te mentine tanara?

COMUNICAT DE PRESA

Veste buna pentru reprezentantele sexului frumos!

Tratamentele cosmetice dureroase si care lasa urme multe zile dupa ce sesiunea a luat sfarsit, masajul anticelulitic care se soldeaza de cele mai multe ori cu vanatai, pot fi evitate printr-o metoda folosita si de vedete precum Madona si de mult mai autohtona Ioana Ginghina.

De ce toata lumea iubeste mezoterapia? Pentru ca este cu adevarat o minune a frumusetii si tineretii vesnice. Rezolva o gama foarte larga de probleme ale pielii, de la riduri pana la celulita, cu efort minim, dureri cat intepatura de tantar si cu urmari aproape nesemnificative.

Mezoterapia, adica injectarea unui cockteil de substante, care in acest moment este una dintre cele mai revolutionare metode de tratament, presupune utilizarea unor microinjectii in tegumet, iar cele mai moderne aparate folosesc chiar radiofrecventa.

Citește și:

Mai exact, dispozitivul schimba polaritatea la nivelul pielii astfel ca substantele active patrund in profunzime. In cazul mezoterapiei care utilizeaza radiofrecventa (prin electrodermoporatie), procedura este chiar reconfortanta, constand intr-un masaj bland cu ajutorul unei piese de mana.

Vizionare placuta


Kudika
12 Decembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.