Setari Cookie-uri

Cholest Bio regleaza natural nivelul colesterolului!

Remediul pentru afectiunile omului modern.

comunicat de presa

Traim intr-un secol marcat de tehnologie, in care totul se deruleaza rapid, omenirea tranziteaza o perioada de criza care se reflecta atat asupra starii spirituale a individului cat si asupra starii sale de sanatate.

Stresul, obicieiurile nocive (fumatul, consumul exagerat de alcool, de semipreparate si de dulciuri), somnul insuficient si alimentatia incorecta sunt unii dintre cei mai importanti factori care conduc la perturbarea echilibrului fiziologic caracteristic unui organism sanatos.

Omul modern, preocupat mai mult de confortul material decat de o dieta echilibrata, absorbit de viata de zi cu zi, aflat intr-o permanenta competitie cu sinele si cu semenii sai, acorda din ce in ce mai putina atentie modului corect de alimentatie. Iar acesta este primul pas care ne conduce pe drumul spre degradarea starii de sanatate.

Citește și:

Printre cele mai frecvente boli ale inceputului de mileniu se numara bolile cardiovasculare (implicit hipertensiunea arteriala), diabetul zaharat, sindromul metabolic etc. Peste 30% din populatia Romaniei sufera de hipertensiune arteriala și diabet zaharat ca efect al colesterolului marit, potrivit unui studiu national.

Hipertensiunea arteriala, o boala determinata de multiple cauze este strans legata de hipercolesterolemie.

Care este solutia?

Schimbarea modului de viata printr-o alimentatie corecta si echilibrata ne pot ajuta sa redobandim starea de sanatate, pastrand-o intre limite rezonabile. Accentul trebuie sa cada asupra dietei si, acolo unde nu se poate interveni direct, trebuie luate masuri colaterale.

Vizionare placuta


Kudika
23 Ianuarie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.