Setari Cookie-uri

Cholest Bio regleaza natural nivelul colesterolului!

Remediul pentru afectiunile omului modern.

Hipercolesterolemia este un factor de risc de prima importanta in aparitia bolilor cardiovasculare asociate societatii moderne.

Suplimentele alimentare au menirea de a completa dieta normala, de a preveni sau corecta diverse afectiuni in care stilul de viata, inclusiv alimentatia, si-au pus amprenta nefasta asupra starii de sanatate. Aceste suplimente nu trebuie sa inlocuiasca o terapie medicamentoasa specifica, dar o pot completa ca adjuvante ale tratamentului specific sau pot constitui un mijloc de completare a unei diete echilibrate.

Laboratoarele Ropharma ne ofera o solutie inedita si eficienta pentru combaterea hipercolesterolemiei: Cholest Bio, un produs natural obtinut din drojdie de orez rosu.

Cum actioneaza Cholest Bio?

Drojdia de orez este un compus natural originar din China, obtinut printr-un proces de pasteurizare, care actioneaza prin reducerea la valori normale a nivelului colesterolului circulant, intervenind favorabil in procesul aterogen, indiferent de stadiul in care acesta se gaseste.

Citește și:

In plus, produsul beneficiaza de o tolerabilitate superioara comparativ cu statinele de sinteza, eficienta lui fiind similara cu cea a medicamentelor destinate tratamentului si profilaxiei acestei patologii a carei evolutie duce la aparitia bolilor arteriale coronariene , cerebrovasculare si periferice.

Cum trebuie administrat Cholest Bio?

Suplimentul alimentar se administreaza cate o capsula de doua ori pe zi sau se pot lua cate doua capsule odata in timpul mesei. Produsul este contraindicat pacientilor care sufera de afectiuni hepatice, in sarcina si alaptare. Pretul de comercializare recomandat de catre producatorul Ropharma este de 35 lei.

De ce Cholest Bio ?

• Este un produs natural recomandat de specialisti si sustinut de o bogata literatura de specialitate;

• Se elibereaza fara prescriptie medicala;

Citește și:

• Se prezinta intr-o forma farmaceutica usor de administrat;

• Raportul cost/eficacitate este unul avantajos pentru pacienti;

Vizionare placuta


Kudika
23 Ianuarie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.