Setari Cookie-uri

Samsung revolutioneaza tehnologia dedicata caselor noastre

Samsung lanseaza noi game de frigidere si de masini de spalat

Prospetime perfect dozata si flexibilitate de neegalat

Noile frigidere Samsung ofera o gama larga de facilitati care cresc flexibilitatea si usurinta de utilizare.

Printre acestea se numara rezervorul cu capacitate de 4,5 litri destinat pastrarii apei (conectat la un dozator prin care consumatorii pot consuma apa pastrata in cele mai bune conditii in interiorul frigiderului) sau modul inteligent si ecologic de iluminare al interiorului, prin intermediul tehnologiei LED (ce ofera un grad ridicat de luminozitate cu un consum scazut de energie).

Datorita tehnologiei inteligente pe care o incorporeaza, utilizatorii pot regla temperatura optima pentru a pastra prospetimea alimentelor cat mai mult timp, printr-o simpla atingere a ecranului touch.

In plus, raftul culisabil Easy Slide al noilor frigidere ajuta consumatorii sa-si pastreze mult mai multe fructe si legume, de mult mai multe tipuri, fara ca acest lucru sa le faca mai greu de gestionat.

Citește și:

Cu Easy Slide consumatorii pot scoate afara alimente aflate chiar si in capatul din interior al rafturilor, lucru care ne ajuta sa ajunga mult mai usor la toate produsele existente in frigider, indiferent cat de in spate ar fi ele.

Compresorul Digital Inverter incorporeaza tehnologie inteligenta ce asigura eficienta energetica

Noile frigidere Samsung au incorporat un tip special de compresor, denumit Digital Inverter, care le da capacitatea de a adopta rapid la viteza de functionare cea mai potrivita, alegand din cele 5 viteze pe care le are disponibile.

In acest fel, noile frigidere isi regleaza temperatura rapid si cat de mult este nevoie, in urma analizarii unor factori foarte variati, precum: temperatura alimentelor, temperatura camerei sau frecventa de deschidere a usilor frigiderului.

Ca rezultat, alimentele vor ramane proaspete pentru mult mai mult timp, iar consumul de energie va fi semnificativ mai scazut.

Citește și:

In plus, compresorul Digital Inverter scade si nivelul de zgomot emis de noile frigidere Samsung, care echivaleaza cu zgomotul existent in interiorul unei biblioteci publice pe timp de zi.

Pe langa acest lucru, compresorul are o fiabilitate ridicata, fapt dovedit si de garantia standard de 10 ani oferita de Samsung pentru acesta.

Vizionare placuta


Kudika
30 Ianuarie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.