Setari Cookie-uri

Samsung revolutioneaza tehnologia dedicata caselor noastre

Samsung lanseaza noi game de frigidere si de masini de spalat

comunicat de presa

Samsung Electronics Co., Ltd, lider mondial In industria produselor electrocasnice digitale, lanseaza pe piata din Romania noile game de frigidere (REF. 3050) si masini de spalat Samsung (Eco Bubble 500), care aduc o performanta de neegalat, usurinta crescuta de utilizare, durata de viata extinsa si consum redus de energie, toate reunite sub un design premium si elegant.

„Investitiile continue pe care le-am facut pe acest segment ne-au adus locul trei pe piata locala de frigidere si masini de spalat, iar tinta noastra e sa continuam sa crestem, oferind solutii in pas cu cerintele consumatorilor.

Produsele pe care le lansam aduc nu numai ultimele inovatii tehnologice, ci si un stil de viata „smart”. Astfel, noua gama de masini de spalat Eco Bubble iti curata hainele eficient la o temperatura scazuta, evitand deteriorarea acestora, iti protejeaza fusta sau costumul preferat de urmele albe pe care le poate lasa detergentul si economiseste in acelasi timp energie.

Citește și:

Totodata, noua gama de frigidere mentine alimentele proaspete, avand o repartizare eficienta a spatiului si o garantie de 10 ani. In plus, ambele produse se integreaza perfect cu locuinta ta, avand un design elegant”, a declarat Claudiu Lapadat, Seful diviziei Home Appliances in cadrul Samsung Electronics Romania.

Eficienta maxima in organizarea spatiului, fara zone neutilizate

Noua gama de frigidere Samsung are incorporat un raft culisabil, denumit Easy Slide, prin intermediul caruia spatiul din interiorul frigiderului poate fi organizat mai eficient, iar alimentele pot fi depozitate si manevrate mult mai usor.

La frigiderele obisnuite, depozitarea in sertare a recipientelor mari era foarte dificila din cauza spatiului mic de deschidere a acestora, care impiedica introducerea sau scoaterea acestui tip de obiecte.

Citește și:

In cazul noilor frigidere de la Samsung aceasta problema nu mai exista.

Datorita distantei largi de deschidere a sertarului congelatorului, care poate fi tras foarte mult in afara (aprox. 21 cm), consumatorii au posibilitatea de a depozita sau de a scoate foarte usor recipiente mari si de a folosi la potential maxim spatiul din interiorul frigiderului, fara a lasa vreo zona neutilizata.

Altfel spus, utilizatorii pot folosi la capacitate maxima sertarele, fara a lasa niciun colt neumplut si, in acelasi timp, le pot manevra foarte usor.

In plus, chiar si rafturile de pe usa frigiderului, destinate in mod obisnuit bauturilor, aduc extra-spatiu, ce poate fi folosit pentru depozitarea unor recipiente mai mari si mai inalte ca pana acum.

Acesta este un aspect foarte util mai ales cand vine vorba de petreceri, de exemplu, cand trebuie pastrate la rece mai multe tipuri de bauturi, intr-o cantitate mai mare decat in mod obisnuit. Toate aceste facilitati ofera, in final, posibilitatea de a organiza mult mai bine spatiul generos oferit de noile frigidere Samsung.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Ianuarie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.