Setari Cookie-uri

Samsung revolutioneaza tehnologia dedicata caselor noastre

Samsung lanseaza noi game de frigidere si de masini de spalat

Gama de masini de spalat Samsung Eco Bubble iti protejeaza hainele sensibile

Nimic nu dauneaza hainelor mai mult decat procesul de spalare. Combinatia miscarii de rotatie cu apa fierbinte a fost mult timp un rau necesar pentru a obtine rufe curate, dar a rezultat intr-o deteriorare mai rapida a tesaturilor si intr-un consum crescut de energie.

Noua tehnologie Eco Bubble Samsung a schimbat acest lucru,datorita rezultatelor excelente in procesului de spalare cu apa rece si a potentarii efectului detergentului care este transformat in bule de spuma.

Mai precis, aceasta tehnologie utilizeaza un generator de spuma, care este pornit la inceputul ciclului normal de spalare. Acesta injecteaza aer in apa rece folosita, dizolvand si activand detergentul, care penetreaza mult mai rapid rufele din cuva.

Spuma intra astfel in contact cu fiecare tesatura, fiind astfel o solutie mult mai eficienta de spalare a rufelor la temperaturi joase si economisind, in acelasi timp, energie.

Citește și:

Consum energetic redus pentru rufe impecabile si culori delicate

Unele modele din gama Samsung Eco Bubble sunt dotate cu motor Digital Invertor, care reduce eroziunea masinii si consumul de energie.

Tehnologia face posibila reducerea vibratiilor si a zgomotului pe durata spalarii, crescand totodata eficienta si oferind o garantie de 10 ani.

O alta caracteristica ce ridica gama de masini Samsung Eco Bubble la un nou nivel de performanta este rezistenta ceramica, dezvoltata special pentru a preveni acumularile de calcar si a mentine eficienta energetica pentru mai mult timp.

De asemenea, eventualele probleme din timpul unui ciclu de spalare pot fi analizate cu ajutorul Smart Check, o aplicatie ce poate detecta si diagnostica erorile pe care le poate da masina de spalat.

Utilizatorul are acces la solutii de rezolvare rapide si usoare prin intermediul unui smartphone, eliminand astfel nevoia chemarii unui instalator de fiecare data cand masina de spalat are o problema.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Ianuarie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.