Setari Cookie-uri

Samsung lanseaza un frigider cu patru usi

Depoziteaza si mentine alimentele proaspete mai mult timp

Flexibilitate si confort cu ajutorul Coolselect

Frigiderul French Door cu patru usi si adancime redusa este dotat cu un raft pliabil. Acesta ofera consumatorilor posibilitatea de a obtine in doar cateva secunde un spatiu suplimentar de depozitare pentru recipientele inalte. In acest fel, spatiul de depozitare este marit si iar cel nefolosit este minimizat.

Frigiderul este dotat si cu un sertar Coolselect Zone, amplasat la nivelul blatului de bucatarie, pentru un aspect cat mai elegant.

Sertarul are patru setari distincte de temperatura programate implicit, oferind utilizatorilor posibilitatea de a o alege pe cea potrivita pentru continutul sertarului: carne si peste (-1°C), bauturi (1°C), snack-uri (3°C) si vin sau aperitive pentru petreceri (5°C).

Sertarul Coolselect Zone este dotat si cu sistemul Smart Divider, compus dintr-o serie de pereti despartitori care poti fi deplasati pe verticala si orizontala cu ajutorul unui singur buton.

Citește și:

Astfel, spatiul sertarului poate fi reglat in functie de dimensiunea obiectelor depozitate si, de asemenea, impiedica deplasarea acestora. In plus, sertarul se deschide cu usurinta datorita existentei noului maner Clean EASY.

Design elegant

Frigiderul Samsung French Door cu patru usi si adancime redusa este creat pentru a potrivi perfect in toate bucatariile, indiferent de dimensiune sau stil. Otelul inoxidabil lucios si afisajul exterior intuitiv pentru apa, gheata si setari de temperatura sunt elementele cheie ale noului frigider.

Sertarul mijlociu este acum aliniat la inaltimea blatului de bucatarie, pentru a nu intrerupe linia perfecta a obiectelor din bucatarie.

Noul frigider incorporeaza si manerul Samsung Clean EASY, proiectat pentru a facilita o prindere confortabila de fiecare data cand una dintre cele patru usi sunt deschise sau inchise. Interiorul este iluminat ajutorul becurilor LED, o sursa ce emite mai putina caldura si economiseste in acelasi timp spatiu si energie.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Februarie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.