Setari Cookie-uri

Samsung lanseaza un frigider cu patru usi

Depoziteaza si mentine alimentele proaspete mai mult timp

“Samsung a proiectat noul frigider French Door cu patru usi cu adancime redusa pentru toti consumatorii care apreciaza produsele inovative care ii ajuta sa imbunatateasca stilul de viata al familiilor lor, fara a sacrifica armonia estetica a casei“, a declarat dl. BK Yoon, Presedinte al diviziei Consumer Electronics, in cadrul Samsung Electronics.

Indiferent de marimea casei, consumatorii isi doresc sa aiba frigidere de dimensiuni mari care sa le dea totodata posibilitatea de a organiza foarte usor alimentele cumparate pentru intreaga familie si care sa aiba capacitatea de a le pastra proaspete pentru mai mult timp.”

Mai mult spatiu de organizare

Acest nou model de frigider Samsung ofera un spatiu generos de stocare, de 540 de litri, care este proiectat special pentru a ajuta consumatorii sa isi organizeze alimentele foarte eficient.

Citește și:

De aceea, utilizatorii au acum posibilitatea de a pastra la rece toate alimentele cumparate, fara a se mai ingrijora ca nu ar mai avea loc in frigider.

Pe langa acest lucru, noul design mai compact al masinii de facut gheata Ice Master incorporata de frigider creste suprafata spatiului disponibil in interior, mareste, in acelasi timp, cantitatea de gheata produsa – cea mai mare cantitate produsa de o masina de gheata.

Dimensiunile optime si designul compact al frigiderului French door cu patru usi cu adancime redusa ofera mult mai mult spatiu de pastrare a alimentelor si posibilitatea organizarii lor eficiente.

Vizionare placuta


Kudika
7 Februarie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.