Setari Cookie-uri

Samsung redefineste experienta in materie de Home Entertainment

Compania lanseaza cele mai moderne tehnologii audio-video

comunicat de presa

Seria din 2013 a televizoarelor smart TV ajuta consumatorii sa identifice mai usor si mai rapid continut video printr-o noua versiune a platformei Smart Hub

Gama de produse audio-video lansate de Samsung in 2013 aduce un sunet bogat, usurinta de folosire si grad crescut de conectivitate.

Samsung Electronics Co., Ltd. a lansat o noua gama de televizoare Smart TV proiectata pentru a raspunde celor mai exigente nevoi ale consumatorilor in materie de design, functionalitati inteligente, calitate a imaginii si dimensiune a ecranului.

Noua gama de televizoare inteligente Smart TV din 2013, prezentata in cadrul evenimentului European Regional Forum (3-5 februarie), ofera utilizatorilor o experienta de divertisment complexa si perfect integrata. In acest fel, compania isi consolideaza pozitia de lider in inovare tehnologica.

Citește și:

De asemenea, in cadrul aceluiasi eveniment, Samsung Electronics a anuntat extinderea gamei de sisteme audio digitale prin lansarea unor noi dispozitive ce imbunatatesc gradul de interconectivitate al aparatelor si nivelul de performanta al sistemelor de sunet.

Datorita cresterii foarte rapide in Europa a numarului de aplicatii si de continut disponibil, consumatorii se confrunta cu provocarea coplesitoare de a descoperi continut de calitate, care sa raspunda intereselor lor.” a declarat Seok-pil Kim, Presedinte si CEO al diviziei Samsung Electronics Europa.

Seria de televizoare Smart TV din 2013 ofera consumatorilor sansa de a gasi si selecta continutul pe care si-l doresc intr-un mod mai usor, mai intuitiv, dandu-le in acelasi timp posibilitatea de a alege dintr-o gama foarte larga de optiuni si de a se bucura de interconectivitate nelimitata.”

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Februarie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.