Setari Cookie-uri

Samsung redefineste experienta in materie de Home Entertainment

Compania lanseaza cele mai moderne tehnologii audio-video

Televizoarele UHD (Ultra High Definition) – cea mai performanta imbinare intre tehnologie si arta

Designul deosebit al profilului noilor televizoare Samsung UHD TV 85S9 stabilesc un nou standard pe piata televizoarelor inteligente, revolutionand acest segment din punct de vedere estetic.

Datorita modului minimalist si elegant in care este proiectat, ecranul televizorului ofera utilizatorilor imbinarea perfecta intre profilul extra-subtire si ecranul foarte larg, de 85 de inci.

Dimensiunile din ce in ce mai mari ale display-urilor smart TV-urilor sunt parte din dorinta companiei de a raspunde cerintelor consumatorilor europeni si de a le oferi o gama cat mai variata de modele de televizoare (pe langa modelele cu diagonala de 60 de inci disponibile in prezent).

Imbinarea celei mai inalte performante tehnologice cu eleganta designului atinge echilibrul perfect cu modelul 85S9. Noul televizor aduce o rezolutie de patru ori mai mare a imaginii decat cea existenta la televizoarele Full HD, alaturi de o claritate de cristal si de culori bogate si intense.

Citește și:

In plus, modelul 85S9 are incorporata tehnologia de up-scaling, dezvoltata exclusiv de Samsung, prin intermediul careia calitatea imaginii este imbunatatita de la HD sau Full-HD pana la UHD (Ultra High Definition) prin recompunerea elementelor detaliate ale imaginii, pentru a oferi imagini cu adevarat reale, ce au un grad ridicat de precizie.

Pe langa toate acestea, 85S9 ofera utilizatorilor si o experienta audio cu adevarat realista. Cu ajutorul difuzoarelor de 120 de wati incorporate in profilul acestui nou model, calitatea sunetului emis in timpul vizionarilor egaleaza perfornanta vizuala oferita de televizor.

Seria UHD TV 85S9 va fi disponibila pe piata locala in prima parte a acestui an.

Design premium pentru consumatorii europeni

Samsung extinde anul acesta si gama de televizoare premium, prin lansarea noului smart TV F8500 LED. Noul model premium de televizor inteligent, cu design Magnum, stabileste un nou standard in materie de design de lux.

Citește și:

Aspectul elegant si minimalist al televizorului este posibil datorita faptului ca atat rama, cat si standul acestuia sunt realizate dintr-o singura piesa de aliminiu. Acest profil subtire si compact include totodata si partea din spate a televizorului, cu textura metalica si forme rotunjite.

Designul premium al modelului F8500 ofera cea mai inalta eleganta, fara a face compromisuri in materie de calitate a imaginii.

Facilitatea Intelligent Viewing ofera, in premiera, televizorului capacitatea de a adapta automat calitatea imaginii la tipul de continut video redat.

Alaturi de televizoarele inteligente Samsung F7000 si F8000, modelul F8500 se numara printre primele smart TV-uri dotate cu un procesor quad-core care ofera utilizatorilor posibilitatea de a trece foarte usor de la aplicatii, la servicii online sau la serviciile TV.

Citește și:

Gama de televizoare LED premium dezvoltata pentru 2013 de Samsung este intregita de functiile 3D impresionante incorporate de modelul F6400 LED, aceste performante tehnice putand fi intalnite, sub un alt design, la seria de modele F6500, F6510 si F6800 iar la seria F7000 cu design elegant si profil extra subtire, cu accente argintii. F6500, F6510 și F6800 vor fi disponibile pe piata locala incepand cu luna Martie - Aprilie.

Vizionare placuta


Kudika
7 Februarie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.