Setari Cookie-uri

Samsung redefineste experienta in materie de Home Entertainment

Compania lanseaza cele mai moderne tehnologii audio-video

Kitul Samsung Smart Evolution – aduce cea mai noua tehnologie smart TV-urilor deja existente

Modulul Evolution Kit este disponibil pentru televizoarele inteligente din seria 7, 8 si 9 care au fost lansate pe piata in 2012.

Prin intermediul acestuia performantele si facilitatile generatiei de smart TV-uri deja existente sunt imbogatite cu cea mai noua tehnologie (precum Smart Hub, versiunea imbunatatita si noi facilitati inteligente) iar performantele procesorului acestor televizoare este adus la nivelul celor oferite de procesoarele quad-core pentru a oferi viteze mai mari de procesare.

Varfurile de gama ale segmentului televizoarelor inteligente Samsung Smart TV sunt, de asemenea, dotate cu slot-uri potrivite pentru viitoarele module Evolution Kit.

Soundbar cu amplificare cu tub vidat – sunet mai intens, natural, cu adevarat realist, fara interferente sau distorsiuni

Soundbarul cu amplificare cu tub vidat de la Samsung (model HW-F751 AirTrack) este o bara de sunet proiectata pentru a raspunde nevoii utilizatorilor de a avea sisteme de sunet perfomante, capabile sa redea un sunet clar si bogat.

Citește și:

Acest lucru este posibil datorita tehnologiei de amplificare cu tub vidat pe care o incorporeaza. De asemenea, acest soundbar poate, in premiera, sa se conecteze prin Bluetooth la televizor sau sa joace rolul unui difuzor wireless, in urma conectarii la un smartphone sau la o tableta.

Cu un design compact, subtire si subwoofer wireless, modelul HW-F751 AirTrack va fi perfect integrat cu designul premium al televizoarelor inteligente Samsung.

De asemenea, boxele Wireless Bluetooth de la Samsung (model DA-F61) aduc un nou nivel de calitate si claritate a sunetului de care consumatorii se pot bucura cand sunt acasa sau cand se afla in miscare.

Utilizatorii vor fi incantati de redarea optimizata a sunetului prin codec-ului aptX0 si de facila cu ajutorul tehnologiei Near Field Communication (NFC). Cu ajutorul acestei tehnologii (NFC) consumatorii pot conecta prin Bluetooth boxele wireless la alte dispozitive NFC compatibile, precum smartphone-uri sau tablete, printr-o simpla atingere a celor doua dispozitive.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Februarie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.