Setari Cookie-uri

Donna Medical Center dedica luna martie unei noi campanii de prevenire a cancerului

Un Martisor pentru sanatate, viata si speranta

comunicat de presa

Donna Medical Center este alaturi de femei in luna martie si incepe, in aceasta perioada dedicata lor, o noua campanie de prevenire a cancerului cu un mesaj pe cat de simplu, pe atat de important: Controalele periodice pentru screening-ul cancerului mamar si de col uterin iti pot salva viata ! Depistat in stadiul 0 sau 1, cancerul mamar poate fi vindecat in proportie de 94%, in timp ce vaccinarea anti HPV impreuna cu testul Babes Papanicolau reduc riscul de cancer de col uterin cu pana la 94%.

Sanatatea femeilor este principala preocupare a echipei Donna Medical Center, care face tot posibilul pentru ca pacientele sa se simta in siguranta si sa le determine sa-si creeze o obisnuinta din a merge periodic la controale, pentru a putea depista precoce eventuale probleme mamare si ginecologice grave.

Detectat devreme (dimensiuni mici si fara adenopatii axilare), cancerul de san are o rata de supravietuire la 5 ani de 98%!

Citește și:

Si in cazul cancerului de col uterin depistat la timp, statisticile sunt imbucuratoare, in jur de 94% rata de vindecare.

Ne dorim ca tot mai multe femei sa inteleaga importanta controalelor si, de asemenea, sa le convinga pe femeile dragi lor (mame, surori, prietene) sa urmeze acest indemn, mai ales in luna martie – o perioada in care le sarbatorim si le suntem alaturi mai mult”, a afirmat Dr. Elena Claudia Teodorescu, medic primar in radiologie si imagistica medicala si doctor in stiinte medicale, in cadrul Donna Medical Center.

Martisorul Donna Medical Center

In luna martie, Donna Medical Center demareaza o campanie de informare si preventie a cancerului mamar si de col uterin. Astfel, pacientele au acum la dispozitie doua pachete de servicii care ofera investigatii specifice, adaptate varstei, la preturi cu 25% mai mici fata de preturile serviciilor oferite separat.

Citește și:

Fie ca este vorba de un martisor propriu sau oferit ca voucher-cadou unei persoane dragi, pachetele Donna Medical Center reprezinta grija ce o purtam pentru noi si pentru toate celelalte persoane din jurul nostru.

Pachetul Donna 20 plus ofera o consultatie ginecologica, un test Babes-Papanicolau, o ecografie mamara bilaterala si o ecografie abdominala.

Pachetul Donna 40 plus cuprinde o consultatie ginecologica, un test Babes-Papanicolau, o ecografie mamara bilaterala, o mamografie bilaterala si o ecografie abdominala.

Si pentru ca martie este Luna Femeii, achizitionarea unui pachet aduce in aceasta perioada si un cadou special: sonoelastografia mamara gratuita.

Vizionare placuta


Kudika
5 Martie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.