Setari Cookie-uri

Combate raceala cu produsele Ropharma!

Primavara este mereu un anotimp periculos pentru organism, acesta confruntandu-se cu schimbari de temperatura si pericolul de a raci la fiecare pas.

Activit Imuno Forte este un produs destinat consolidarii sistemului imunitar, avand calitati antivirale, antibacteriene, antifungice, antiinflamatoare si antioxidante.

Ceea ce diferentiaza acest produs de altele de acelasi gen sunt componentele sale de baza: lactoferina si imunoglobulinele G continute in colostru.

Activit Imuno Forte este recomandat pentru profilaxia si tratamentul adjuvant al virozelor gripale, asociate cu pneumonii, amigdalite, faringite, bronsite, sinuzite precum si in cazul infectiilor renale, urinare, genitale, alergiilor, herpes, zona zoster.

Este un supliment alimentar fara efecte adverse, care contribuie la mentinerea si refacerea echilibrului florei intestinale. De asemenea, potenteaza actiunea antibioticelor si reduce semnificativ efectele adverse ale acestora. Pentru cele mai bune efecte se administreaza 3 comprimate pe zi. Pretul recomandat este de 23 lei.

Citește și:

Septogal cu lactoferina este calea naturala si eficienta cu actiune antiinflamatoare pe intreg traseul tractului respirator. Septogal cu lactoferina dezinfecteaza si actioneaza direct la locul inflamatiei, calmeaza durerea si senzatia de usturime.

Uleiurile volatile din compozitie aduc prospetime cavitatii bucale si cailor respiratorii si reduc cu succes procesele oxidative la nivelul mucoaselor. in plus, caracterul antiseptic si antiviral il recomanda si postoperator, in cazul amigdalectomiei sau a extractiilor dentare.

Beneficii: este adjuvant in tratamentul infectiilor acute bacteriene, virale sau fungice cu localizare bucofaringiana – faringite, laringite, gingivite, stomatite; dezinfectant bucofaringian, reduce inflamatiile si procesele oxidative la nivelul mucoaselor, calmeaza durerea si senzatia de usturime, este indicat postoperator dupa amigdalectomie sau extractii dentare; are proprietati antiseptice, antivirale, antifungice, antiinflamatoare. Mod de administrare: 1 comprimat pentru supt de 2-3 ori/zi. Pretul recomandat este de 16 lei.

Citește și:

Resveratrolul - antioxidantul care intareste imunitatea organismului

Acesta este un antioxidant obtinut cu precadere din strugurii rosii – atat din fruct cat si din coaja. Are un efect mult mai vizibil chiar decat unele vitamine sau decat beta-carotenul, atunci cand vine vorba despre intarirea organismului si lupta impotriva bolilor.

Resveratrolul este unul din cei mai puternici antioxidanti cunoscuti pana in momentul de fata. Potrivit statisticilor, resveratrolul este de 4-5 ori mai puternic decat beta-carotenul, de 50 de ori mai puternic decat Vitamina E si de 20 de ori mai puternic decat Vitamina C.

Vita Grapes este un sirop natural antioxidant produs din extracte de seminte si pielita de struguri, principala sursa de resveratrol, substanta cu efecte benefice in mentinerea si intarirea sanatatii organismului nostru.

Citește și:

Acesta are indicatii multiple, de la profilaxia si tratamentul bolilor cardio-vasculare, articulare, afectiuni alergice si inflamatorii, la anemii, obezitate si infectii virale. De asemenea, resveratrolul continut de acest sirop ajuta la scaderea colesterolului, la intarirea imunitatii si la imbunatatirea vederii. Siropul se administreaza de trei ori pe zi, cate 1-2 lingurite. Pretul recomandat: 15 lei.

Produsele pot fi achizitionate si de pe site-ul oficial Ropharma

sursa foto prima pagina: shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
14 Martie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.