Setari Cookie-uri

Samsung lanseaza GALAXY S 4

Un insotitor pentru o viata mai bogata, mai simpla, mai implinita

comunicat de presa

GALAXY S 4 te aduce mai aproape de ceea ce este important in viata

Samsung Electronics lanseaza astazi cea de-a patra generatie a GALAXY S, GALAXY S 4, creat pentru a te aduce mai aproape de tot ceea ce este important pentru tine.

Capabil sa inteleaga ce este mai de pret pentru noi, Samsung GALAXY S 4 a fost creat pentru a redefini modul in care traim. Acest smartphone performant si elegant da sens fiecarui moment al vietii noastre: intelege valoarea relatiilor, oferindu-ne posibilitatea de a avea o legatura stransa cu prietenii si familia si, totodata, o experienta de utilizare facila, care ne face viata mai usoara.

Telefonul are un design atent creat, un ecran si o baterie de dimensiuni mai mari si o rama foarte ingusta, toate gazduite de o carcasa usoara (130 g) si subtire (7,9 mm).

Samsung GALAXY S 4 este mai subtire si totodata mai puternic, fiind disponibil la lansare in doua variante de culoare – Black Mist si White Frost – alte culori urmand sa fie lansate pe parcursul anului.

Citește și:

Cu GALAXY S 4, Samsung va imbunatati din nou felul in care traim”, a declarat JK Shin, Presedinte si sef al Diviziei IT & Mobile Communications din cadrul Samsung.

Toate caracteristicile GALAXY S 4 au fost create pe baza nevoilor pe care le-am identificat la consumatorii nostri din intreaga lume. Continuand seria de succes GALAXY S, acest mobil este o noua dovada a inovatiei inspirata de oameni. La Samsung, ne concentram pe ceea ce oamenii isi doresc, pentru a-i putea inspira la randul nostru.”

Momente pretioase – Ofera mai multe bucurii

O viata bogata este plina de momente importante, iar cu GALAXY S 4 le poti surprinde si impartasi. GALAXY S 4 are primul display Full HD Super AMOLED din lume, pentru o vizualizare a imaginilor in cele mai bune conditii.

Ecranul de 5 inci si 441 ppi ofera imagini de o calitate uimitoare. GALAXY S 4 foloseste, de asemenea, noul Gorilla® Glass 3* al Corning, ceea ce-l face un bun insotitor pentru toate momentele importante din viata.

Citește și:

Dotat cu o camera de 13 megapixeli, GALAXY S 4 ofera si functia ‘Dual Camera’ ce permite folosirea simultana a camerei frontale si a celei din spate, pentru fotografiere si filmare.

Utilizatorii pot alege dintr-o gama larga de efecte pentru a alatura cat mai natural cele doua imagini si, de asemenea, pentru a ajusta dimensiunea fotografiei mici in cadrul celei mai mari.

Totodata, ei pot alege 8 modalitati diferite de imbinare a celor doua imagini. Functia ‘Dual Video Call’ le permite utilizatorilor sa efectueze apeluri video cu prietenii si familia, aratandu-le in acelasi timp si peisajul pe care il privesc in timpul apelului.

Functiile camerei merg chiar mai departe, telefonul fiind dotat cu 12 moduri de fotografiere, inclusiv ‘Drama Shot’, ce le permite utilizatorilor sa vada intreaga actiune intr-un timelapse, dar si ‘Sound & Shot’, care permite inregistrarea sunetelor si a vocii in timpul fotografierii, astfel ca momentele speciale sunt captate in cea mai fidela forma, exact asa cum s-au petrecut.

Citește și:

Aceste momente speciale pot fi stocate automat intr-un album foto, cu nouafunctie ‘Story Album’. Fotografiile realizate cu GALAXY S 4 sunt adunate si sortate automat dupa criterii cronologice, geografice sau in functie de evenimente specifice intr-un album foto.

Aceste albume foto unice pot fi livrate ca albume foto offline, prin intermediul unui nou parteneriat cu Blurb*, astfel ca utilizatorii pot pastra in siguranta acele momente pretioase, pentru a le privi si a le impartasi de nenumarate ori.

Vizionare placuta


Kudika
15 Martie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.