Setari Cookie-uri

Samsung lanseaza GALAXY S 4

Un insotitor pentru o viata mai bogata, mai simpla, mai implinita

Conexiuni reale – Apropie oamenii

Samsung GALAXY S 4 ne ajuta sa ramanem aproape de persoanele importante din viata noastra. Este mai mult decat un device personal ce poate fi folosit cu usurinta – este smartphone-ul care ne ajuta sa ne mentinem relatiile cu cei din jur, dandu-ne ocazia sa impartasim foarte usor cu prietenii sau familia experientele si momentele speciale traite, indiferent de locul in care ne aflam.

Functia ‘Group Play’ incorporata de Samsung Galaxy S 4 le ofera consumatorilor posibilitatea de a partaja muzica, poze, documente sau jocuri cu cei din jur chiar si atunci cand nu exista Wi-Fi sau semnal in zona in care se afla. Astfel, utilizatorii se pot conecta direct intre ei pentru a partaja instant documente, a se juca sau a crea impreuna diferite tipuri de continut.

In plus, optiunea ‘Share Music’ le da consumatorilor posibilitatea de a conecta mai multe telefoane pentru a derula simultan aceeasi melodie, creand astfel o atmosfera deosebita.

Citește și:

Samsung GALAXY S 4 depaseste barierele de limbaj, dand oamenilor din intreaga lume posibilitatea de a comunica mai usor. Te poti bucura in plus de calatoriile in afara tarii cu ajutorul functiei ‘S Translator’, ce le permite utilizatorilor sa faca traduceri aproape instantaneu, in cadrul aplicatiilor precum e-mail, SMS si ChatON.

Traducerea instanta este posibila atat din vorbire in text, cat si din text in vorbire, asigurandu-le utilizatorilor informatiile necesare atunci cand se afla in strainatate.

Samsung GALAXY S 4 este compatibil cu retelele 4G LTE si HSPA+42 Mbps, care le ofera consumatorilor siguranta ca beneficiaza de conexiune de calitate, indiferent de locul in care se afla.

Spre exemplu, versiunea LTE este compatibila cu 6 benzi de frecvente, ceea ce permite functionarea in cele mai multe zone cu acoperire LTE, precum si activarea automata a roaming-ului LTE. Mai mult, versiunea Dual Mode TDD/FDD LTE va fi introdusa pe parcursul acestui an.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Martie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.