Setari Cookie-uri

Samsung lanseaza GALAXY S 4

Un insotitor pentru o viata mai bogata, mai simpla, mai implinita

Usurinta de utilizare nemaiintalnita – Lucrurile devin mult mai simple

Suntem mereu in cautare de modalitati simple si rapide care sa ne faca viata mai usoara si mai putin stresanta. Noul Galaxy S 4 are grija ca lucrurile sa fie facute fara efort, cu ajutorul functiilor de detectare a fetei, vocii si miscarilor, permitand controlul ecranului fara a-l atinge.

Functia ‘Samsung Smart Pause’ ajuta consumatorul sa controleze display-ul smartphone-ului cu ajutorul privirii. Atunci cand consumatorii vizioneaza un videoclip, rularea se opreste cand acestia se uita in alta directie si este reluata cand privirea revine la videoclip.


‘Samsung Smart Scroll’ le permite consumatorilor sa deruleze paginile de Internet sau e-mailul fara sa atinga ecranul. Acesta recunoaste privirea utilizatorului si miscarea incheieturii mainii, deruland automat paginile in functie de acestea.

Citește și:

Functia ‘Air View’ le da utilizatorilor posibilitatea de a previzualiza un e-mail, S Planner-ul, galeria de imagini si videoclipuri, doar planand degetul asupra acestora, fara sa fie nevoie sa le deschida. Acestia pot vedea acum mai usor un numar de telefon salvat pe o tasta de apelare rapida sau pot vizualiza pagina de Internet marita.

Cu ajutorul ‘Air Gesture’, utilizatorii pot schimba acum melodia, naviga in sus sau in jos pe o pagina, ori accepta un apel printr-o simpla miscare a mainii facuta deasupra ecranului.

Cu ajutorul functiei ‘S VoiceTM Drive’ utilizatorii care se afla la volan pot activa diferite comenzi cu ajutorul vocii. Odata conectat la reteaua Bluetooth a masinii, noul smartphone activeaza automat modul Driving, convertind astfel textele scrise in mesaje audio, pentru a ajuta consumatorii sa-si verifice usor si in siguranta mesajele, fara a mai fi nevoie sa se uite la ecran.

Citește și:

De asemenea, ‘Optical Reader’ face viata si mai usoara, recunoscand automat mesaje text, carti de vizita sau QR codes, oferind functii utile precum traducere, apelare, mesagerie si cautare.


Prin functia ‘Samsung WatchON’, GALAXY S 4 se transforma in telecomanda pentru a controla prin infrarosu dispozitivele sistemului de home entertainment de acasa, precum televizoare, set-top box, DVD playere si chiar si aparate de aer conditionat. In plus, utilizatorii pot urmari un continut video variat, inclusiv transmisii TV in direct, posturi TV prin cablu si video on demand, alegand programele preferate cu ajutorul EPG (Electronic Program Guide).

Are grija de sanatate si de calitatea vietii

Software-ul ‘S Health’ incorporat de GALAXY S 4 ajuta la mentinerea unui stil de viata sanatos prin oferirea in timp real a unor informatii legate de starea de sanatate a utilizatorului.

Citește și:

Senzorii performanti incorporati de noul smartphone permit o monitorizare permanenta a sanatatii si a mediului in care se afla consumatorul pentru a-l ajuta sa-si controleze si sa-si mentina un nivel ridicat de calitate a vietii.

De asemenea, utilizatorii pot sa isi verifice foarte usor starea de sanatate cu ajutorul jurnalului de alimentatie, jurnalului de exercitii fizice sau a functiei de monitorizare a somnului (anumite functii sunt activate prin intermediul unor accesorii).

Functia ‘Samsung Adapt Display’ le ofera consumatorilor o experienta de vizualizare imbunatatita si adaptata fiecarui tip de aplicatie, in timp ce ‘Samsung Adapt Sound’ ajusteaza automat sunetul la nivel optim, in functie de fiecare utilizator in parte.

Samsung GALAXY S 4 va fi disponibil din trimestrul al doilea la nivel international, inclusiv in Statele Unite, prin intermediul parteneriatelor cu operatori precum AT&T, Sprint, T-Mobile, Verizon Wireless, US Cellular sau Cricket.

Citește și:

In Europa, Samsung GALAXY S 4 va intra pe piata datorita parteneriatelor international avute cu operatori precum Deutsche Telecom, EE, H3G, Orange, Telenor, Telia Sonera, Telefonica si Vodafone.

Va rugam accesati www.samsungmobilepress.com pentru mai multe informatii si materiale multimedia.

Vizionare placuta


Kudika
15 Martie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.