Setari Cookie-uri

NIVEA Deo Stress Protect

Extra protectie impotriva transpiratiei chiar si in momente de stres

comunicat de presa

In cinci minute trebuie sa participi la o sedinta de care nu ai fost anuntata si pentru care nu esti deloc pregatita, parintii partenerului tau suna la usa si casa este un dezastru, esti in intarziere, iar traficul este ingrozitor! Te regasesti intr-unul dintre scenariile de mai sus?

Momentele de stres pot aparea cand te astepti mai putin si sunt pe cat de spontane, pe atat de greu de controlat. La fel si reactiile fizice declansate. Tensiunea iti creste, pulsul o ia la sanatoasa, obrajii iti iau foc si... transpiri! Desi nu ai facut deloc efort fizic, iar temperatura este prietenoasa, tu transpiri abundent si lucrul acesta se vede, dar mai ales –se simte!

Explicatia? Exista doua tipuri de transpiratie: transpiratia pozitiva, normala, care apare atunci cand esti supus unui efort sustinut sau temperaturile sunt mai ridicate decat de obicei, si transpiratia negativa, care intervine atunci cand esti stresat, anxios si nervos.

Citește și:

Atunci cand transpiri normal, glandele sudoripare ecrine (glandele responsabile cu producerea transpiratiei) secreta in principal apa, plus o cantitate redusa de proteine si lipide. Atunci cand transpiri pentru ca esti stresat, pe langa grandele sudoripare ecrine, intra in joc si glandele sudoripare apocrine ce elibereaza o cantitate mult mai mare de lipide si proteine.

Lipidele si proteinele actioneaza ca niste magneti pentru bacterii, transpiratia provocata de stres fiind astfel mai intensa, mai greu de controlat si mai neplacuta din punct de vedere odoristic.

Noile deodorante NIVEA Deo Stress Protect iti ofera extra protectie impotriva transpiratiei, chiar si in momentele de stres! Inovatia Beiersdorf - o combinatie unica de activi unici StressProtect, inovatie exclusiv NIVEA ce lupta eficient impotriva transpiratiei cauzate de stres - si complexul de Zinc - puternic antimicrobian ce te scapa de mirosul neplacut - ofera protectie timp de 48 de ore, oricat de stresante ar fi situatiile in care te gasesti.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Martie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.