Setari Cookie-uri

NIVEA Deo Stress Protect

Extra protectie impotriva transpiratiei chiar si in momente de stres


Pentru EA

Fie ca preferi deodorant spray, stick sau roll-on, produsele din gama NIVEA Deo Stress Protect pentru EA actioneaza eficient impotriva transpiratiei, chiar si in momentele cand aceasta intervine ca urmare a unei situatii stresante prin care treci.

Formula delicata cu ulei de avocado, combinatia de activi unici Stress Protect si complexul de Zinc te protejeaza 48h impotriva transpiratiei inestetice si a mirosului neplacut care ne face sa ne simtim incomod, iar parfumul racoritor si floral te invaluie intr-o senzatie de prospetime.

Pret: 12,96 lei

Pentru EL

NIVEA Deo Stress Protect pentru EL este combinatia optima intre un antiperspirant eficient si de incredere (te protejeaza timp de 48h indiferent cu cate momente stresante te vei confrunta) si un parfum proaspat si revitalizant.

Uleiul de avocado, activii unici Stress Protect si complexul de Zinc din cadrul formulei iti garanteaza un procent ridicat de eficienta impotriva transpiratiei inestetice si a mirosului neplacut si deranjant care ne face sa ne simtim atat de incomod, afectandu-ne vizibil imaginea.

Citește și:

Pret: 12,96 lei

Stresul este o parte din viata noastra, nu-l putem elimina, insa putem tine sub control efectele neplacute. Cu NIVEA Deo Stress Protect vei uita de transpiratia cauzata de momentele spontane de stres si vei trece increzator peste momentele critice pentru ca nimeni nu va vedea sau simti cat de stresat esti de fapt! Cu NIVEA Deo Stress Protect stresul capata o alta abordare. Sedinta? Nu, doar o discutie amicala cu seful.

Vizionare placuta


Kudika
27 Martie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.