comunicat de presa

Si pentru ca primavara inseamna noutate, luna aprilie incepe la Sala Radio printr-un recital care propune melomanilor de toate varstele, iubitori ai unor genuri muzicale traditionale, dar si ai sonoritatilor contemporane, o asociere inedita de compozitori si de instrumente clasice si moderne.

Miercuri, 3 aprilie (19.00), gazdele dumneavoastra la un ceai muzical vor fi CVINTETUL FIVE - ce reuneste solisti instrumentisti ai Orchestrei Nationale Radio, castigatori ai unor frumoase distinctii la competitii din tara si strainatate si ACCORD VIBES - un trio de jazz unic in Romania prin asocierea a trei instrumente speciale: vibrafon (instrument de percutie asemanator xilofonului), acordeon si contrabas.

Ceaiul muzical la care va invitam va va purta in lumea plina de pasiune a celor mai frumoase lucrari semnate de celebrul compozitor de tango-uri Astor Piazzolla si printre valsurile cu aroma de cafea pe Champs Elysées, create de marele acordeonist francez Richard Galliano.

Alaturi de Piazzolla si Galliano, Cvintetul Five - GRATIAN PAPARA (flaut), VALENTIN GHITA (oboi), ADRIAN DUMINICA (clarinet), IONUT ROSCA (fagot) si VLAD BUZDUGAN (corn) - va interpreta partituri de la clasicul Haydn la Farkas Ferenc si Malcolm Arnold, iar grupul Accord Vibes - ALEXANDRU ANASTASIU (vibrafon), FERNANDO MIHALACHE (acordeon) si MICHAEL ACKER (contrabas) - va propune si o lucrare a acordeonistului italian Tony Murena.

Pentru alte informatii legate de stagiunea 2012-2013 a Orchestrelor si Corurilor Radio va rugam sa consultati site-ul orchestreradio.ro sau orchestreradio.com.

Biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro, in oficiile Postei Romane semnalizate Bilete.ro si la Casa de bilete a Salii Radio.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: