Comunicat de presa

In fiecare primavara traiesti mereu aceasta stare: simti ca vrei sa infloresti si tu, ai asteptari mari ca de la orice inceput si iti promiti ca te vei innoi si vei avea multa grija de tine. Ce sentiment minunat, spunem noi. De aceea am ales sa lansam magazinul Beautygarage.ro in aceasta primavara.

Stim ca fiecare dintre voi este deosebita, de aceea am adunat pe Beauty Garage produse cosmetice de calitate, accesorii inedite, dar si sfaturi care sa-ti puna in valoare acele trasaturi care te avantajeaza. Incearca oferta noastra de cosmetice potrivite:

- pentru diverse probleme: piele sensibila, ten acneic, tratamente pentru unghii;

- pentru infrumusetare: demachiante, creme, corectoare, fonduri de ten, pudra, farduri de obraz si de pleoape, mascara, parfumuri, si insoteste-le cu accesorii profesionale - pensule de machiaj, pensete si altele.

Zilele acestea pregatim linia de accesorii de fashion si o vom lansa in scurt timp. Prima data iti vom oferi o colectie de genti din piele, urmand ca apoi sa adaugam alte produse. Ne-am propus sa iti ascultam dorintele si sa le implinim.

Mai mult decat atat, noi iti suntem alaturi, te sfatuim cum sa iti definesti frumusetea si iti recomandam produsele potrivite. Urmareste tutorialele pe care le vom posta in mod constant. Pentru ca Beauty Garage nu este doar un magazin online, ci reprezinta o intreaga echipa dedicata definirii frumusetii tale.

Ai incredere! Produsele noastre sunt testate de echipa Beauty Garage si de consumatori inainte de a ajunge pe “rafturile” magazinului nostru online si in trusa de machiaj a make-up artistului, beneficiind astfel de garantia noastra in privinta calitatii.

“Beauty Garage s-a nascut din dorinta de a incuraja fiecare femeie sa-si puna in valoare frumusetea. Este usor sa oferi produse, insa noi ne-am dorit mai mult decat atat. Vrem sa oferim fiecarei persoane care ne acorda incredere o experienta unica. Cu siguranta vom reusi acest lucru, pentru ca ne bazam pe calitatea produselor noastre si pe know-how-ul in materie de infrumusetare, dobandit de-a lungul timpului, pe care suntem gata sa-l impartasim. Fie ca este vorba despre comandarea unui produs din magazinul online, despre solicitarea unor sfaturi sau despre realizarea unui machiaj special, consumatoarele Beauty Garage trebuie sa stie ca pot apela la noi oricand, cu incredere, bazandu-se pe flexibilitatea si dedicarea echipei noastre”, a declarat Oana Davidoglu, director, Beauty Garage. "Credem in conceptul de "garaj" (garage), el oferind acea flexibilitate de a aduce in permanenta produse noi si a delista produsele mai putin apreciate de-a lungul timpului. De a agrega produse din diverse zone de beauty si fashion."

Fii si tu parte din comunitatea Beauty Garage – locul unde te asteptam mereu cu drag!

Ne gasesti pe:

- BeautyGarage.ro;

- Twitter;

- Pinterest;

- Facebook.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: