Setari Cookie-uri

Cocor externalizeaza managementul spa-ului din Neptun catre EDEN SPA

Cocor Spa, cel mai mare spa din Romania, anunta incheierea unui contract de management cu EDEN SPA

comunicat de presa

Decizia de externalizare, dupa patru ani de management intern, se incadreaza in strategia de dezvoltare a Cocor Spa pentru care se vor investi in perioada urmatoare aprox. 500.000 Eur.

Noul concept propus de Eden Spa se va axa pe spa medical & wellness, o zona mai putin exploatata in Romania, care presupune tratamente personalizate de detoxifiere a mintii si trupului, programe de reducere a durerilor cronice, programe de eliminare a efectelor stresului fizic si mental, programe anti-aging precum si terapii de reducere a tulburarilor de somn. Hotelul spa din Neptun se va deschide sub aceasta noua formula pe 1 mai.

In ultimii ani criza si-a facut simtita prezenta si pe segmentul centrelor de spa high end, domeniu puternic influentat de mediul de afaceri local care obisnuia sa furnizeze in continuu clienti. De aceea, consider ca repozitionarea pe segmentul de sanatate reprezinta o reala oportunitate pentru piata, oamenii devenind mult mai interesati de acest aspect, decat de cel de rasfat”, a explicat Liliana Paraipan, director general Eden Spa.

Citește și:

In noua formula, COCOR SPA are ca obiectiv principal transformarea romanilor consumatori de servicii spa in strainatate in consumatori fideli ai centrului din Neptun, precum si informarea publicului cu privire la importanta realizarii terapiilor de tip spa intr-un cadru standardizat si de catre profesionisti. Nu in ultimul rand, Cocor isi propune sa pozitioneze spa-ul din Neptun ca o destinatie de terapii de sanatate pentru turistii straini care vin anual pe litoral.

Vizionare placuta


Kudika
8 Aprilie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.