Setari Cookie-uri

Mult asteptatul Samsung GALAXY S4 este lansat in Romania

Samsung GALAXY S4 este creat pentru a face parte din viata ta

comunicat de presa

Samsung Electronics a lansat pe piata din Romania ultima generatie a Galaxy S, mult asteptatul GALAXY S4, smartphone-ul creat pentru a-i aduce pe consumatori mai aproape de cei dragi si pentru a le face viata mai plina. Samsung GALAXY S4 va fi disponibil in retelele partenerilor pana la sfarşitul acestei luni.

Galaxy S4 este mai aproape de utilizator, venind cu o varietate de functii care ne ajuta sa rezolvam eficient sarcinile de zi cu zi si sa interactionam intr-un mod autentic si creativ cu prietenii si familia. De asemenea, camera foto performanta si numeroasele optiuni pe care le ofera il vor face un partenerul potrivit pentru toate aventurile si experientele noastre”, a declarat Sorin Manea, Head of Telecom Division in cadrul Samsung Romania.

Momente pretioase – ofera mai multe bucurii

Momentele importante pe care le traim zi de zi sunt acum mai usor de surprins si de impartasit cu cei dragi datorita noului GALAXY S4.

Citește și:

Displayul Full HD Super AMOLED, primul de acest gen din lume, si ecranul de 5 inci si 441 ppi fac posibila vizualizarea imaginilor de pe noul telefon la o calitate uimitoare.

Dotat cu o camera de 13 megapixeli, GALAXY S4 le permite utilizatorilor sa aleaga dintr-o gama larga de moduri de fotografiere.

‘Dual Shot’ permite utilizarea simultana a camerei frontale si a celei din spate, utilizatorii putand alege dintr-o varietate de efecte care imbina natural cele doua fotografii.

‘Drama Shot’ ne permite sa vedem diferite momente ale aceleasi actiuni intr-o singura imagine, ‘Sound and Shot’ permite captarea momentelor speciale in cea mai fidela forma, inregistrand si sunetele si vocea in timpul fotografierii, iar ‘Animated Photo’ le permite utilizatorilor sa transforme un scurt filmulet intr-o fotografie dinamica.

Citește și:

Conexiuni reale – Apropie oamenii

Samsung GALAXY S4 intelege valoarea relatiilor si ne permite sa ramanem aproape de prieteni si familie, indiferent de locul in care ne aflam.

Cu ajutorul lui putem sa impartasim cu cei pe care ii iubim momentele speciale din viata noastra si sa ne bucuram de acestea impreuna cu ei.

‘Group Play’ le da utilizatorilor posibilitatea de a se bucura de muzica, documentele si jocurile preferate impreuna cu cei din jur, fara sa fie necesara conexiunea Wi-Fi sau prin retelele operatorilor de telefonie mobila.

Consumatorii se pot conecta direct intre ei pentru a impartasi documente, pentru a se juca sau a crea continut impreuna, pe loc. Mai mult decat atat, cu ajutorul functiei ‘Share Music’, ei pot asculta simultan aceeasi melodie pe mai multe telefoane, putand astfel crea o atmosfera perfecta pentru petreceri.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Aprilie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.