Setari Cookie-uri

Mult asteptatul Samsung GALAXY S4 este lansat in Romania

Samsung GALAXY S4 este creat pentru a face parte din viata ta

Usurinta de utilizare nemaiintalnita – Lucrurile devin mult mai simple

Suficient de inteligent incat sa detecteze fata, vocea si miscarile utilizatorilor, Galaxy S4 permite controlarea ecranului fara a-l atinge, facand astfel posibila realizarea sarcinilor cu mai putin efort.

Functia ‘Air Gesture’ face posibila schimbarea melodiei pe care utilizatorii o asculta printr-o simpla miscare a mainii.

‘Air View’ le da posibilitatea de a previzualiza fotografii sau e-mailuri doar planand degetul asupra acestora, iar cu ajutorul ‘Samsung Smart Pause’, telefonul poate fi controlat cu privirea. Astfel, atunci cand utilizatorii vizioneaza un videoclip, acesta se va opri daca acestia vor privi in alta directie si va rula din nou imediat ce isi vor intoarce privirea asupra lui.

Citește și:

Are grija de sanatate si de calitatea vietii

Tinandu-i in permanenta la curent cu informatii despre starea lor de sanatate prin intermediul software-ului ‘S Health’, GALAXY S4 ii ajuta pe utilizatori sa isi pastreze un stil de viata sanatos.

Acest lucru este posibil datorita combinatiei de senzori incorporati in smartphone, care in mod sistematic si automat monitorizeaza sanatatea, alimentatia, exercitiile fizice, somnul si multe altele, pentru a-i ajuta pe utilizatori sa isi imbunatateasca nivelul de calitate al vietii si sa ramana in forma si sanatosi.

Functia ‘Samsung Adapt Display’ le ofera utilizatorilor o experienta de vizualizare optima, adaptata fiecarui tip de aplicatie. De asemenea, consumatorii se pot bucura de sunet la un nivel optim, personalizat.

Continut si servicii

‘Samsung Hub’ le va oferi utilizatorilor posibilitatea de a accesa cinci servicii de continut dintr-un singur punct de acces, facandu-l incredibil de simplu si comod de utilizat.

Citește și:

Astfel, utilizatorii pot naviga printr-o mare varietate de continut al diferitelor servicii si, mai mult decat atat, pot achizitiona si gestiona fara dificultate continut, cu ajutorul unui singur cont Samsung.

Samsung Hub ofera o functie de cautare integrata – atunci cand utilizatorul cauta un cuvant cheie, rezultatele vor afisa continutul relevant din toate cele cinci aplicatii. Incercand intotdeauna sa le ofere consumatorilor o experienta unica si distractiva, Samsung va introduce cu regularitate diverse evenimente promotionale.

‘Samsung WatchON’, serviciul de top al Samsung dedicat videoclipurilor si filmelor, a fost creat pentru a oferi o modalitate mai rapida si mai simpla de a viziona transmisii TV in direct si continut video on demand cu ajutorul unui dispozitiv mobil.

Una dintre caracteristicile unice ale Samsung WatchON consta in faptul ca prin intermediul acesteia GALAXY S4 se poate transforma intr-o telecomanda universala, permitandu-le utilizatorilor sa caute programe TV in direct cu ajutorul unui ghid si apoi sa vizioneze programele alese pe televizorul Samsung SMART TV conectat anterior.

Citește și:

De asemenea, Samsung WatchON ofera posibilitati multi-screen, recomandari si posibilitatea de partajare pe retelele sociale.

‘Samsung Apps’ a fost imbogatit cu un nou serviciu care ofera posibilitatea de cautare in aplicatii din Samsung Apps si Google Play. Utilizatorii pot achizitiona aplicatii cu usurinta in modul in care cauta si descarca o aplicatie de pe Google Play inregistrandu-se pe Google Play.

‘ChatON’ pentru GALAXY S4 ofera o experienta de comunicare holistica prin combinarea scrierii de mesaje intr-o maniera creativa si distractiva cu un serviciu de Video Chat / mVoIP de inalta calitate.

In plus, pentru a oferi cea mai avansata experienta de partajare a continutului, functia ‘Share Screen’ le permite utilizatorilor sa impartaseasca cu ceilalti ecranul telefonului si sa controleze acest lucru cu un prieten in timpul unui chat one-to-one, fara sa fie nevoie sa descarce si sa incarce fisiere pe dispozitivul acestuia.

Citește și:

Pentru informatii suplimentare va rugam sa accesati www.samsung.com/ro/

Vizionare placuta


Kudika
18 Aprilie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.