Setari Cookie-uri

Flower of Immortality by Kilian

Noul parfum semnat de Kilian face parte din colectia Asian Tales. Inspiratia pentru acest parfum, cat si pentru intreaga colectie vine din cultura asiatica, in special cea japoneza si cea chineza.

comunicat de presa

Prin FLOWER OF IMMORTALITY Kilian aduce un omagiu povestii chinezesti a florii de piersic. Se spune ca un pescar din Wu Ling se rataceste de-a lungul unui rau si trece pe langa o padure luxurianta de piersici. La capatul padurii gaseste locul de unde izvoraste raul si decide sa debarce aici. Dupa doar cativa pasi, descopera un univers parca desprins dintr-un paradis utopic.

Pentru Kilian, acest parfum este inainte de toate un omagiu olfactiv adus florii de piersic si a simbolismului sau puternic din China. Despre aceasta floare, ale carei petale roz prind viata doar in mijlocul iernii, se crede ca ar avea puterea de a vraji sufletul uman si de-a il face nemuritor. Acesta este amestecul de mituri si simboluri care inconjoara floarea de piersic, cea pe care Kilian a vrut sa o redea in noul parfum.

Vizionare placuta


Kudika
3 Iunie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.