Setari Cookie-uri

Flower of Immortality by Kilian

Noul parfum semnat de Kilian face parte din colectia Asian Tales. Inspiratia pentru acest parfum, cat si pentru intreaga colectie vine din cultura asiatica, in special cea japoneza si cea chineza.

FLOWER OF IMMORTALITY a fost creat in memoria paradisului gasit de pescar, unde mirosul florilor de piersic era prezent. Noul parfum reda aroma fina si suculenta de piersica alba imbinata cu note de rizomi de morcovi si iris. O adiere placuta de coacaze negre improspateaza simturile, in timp ce te invaluie mirosul unui trandafir delicat, urme de boabe de Tonka si de vanilie.

Parfumier: Calice Becker

Colectia ASIAN TALES a fost conceputa in primul rand ca un voiaj olfactiv, dar s-a transformat repede intr-o calatorie spirituala, iar semnificatia din spatele elementelor si cuvintele care fac parte din ea au devenit din ce in ce mai relevante. In timp ce creatia prindea viata, fiecare detaliu era plasat cu atentie si cu intentia de a arata respect maretii culturi asiatice.

Rosu purpuriu

Rosu este o culoare considerata norocoasa in China, de multe ori fiind purtata de imparati si de nobilime in timpul ceremoniilor oficiale.
KILIAN a ales in mod special aceasta culoare deoarece simbolizeaza curajul, dreptatea si loialitate in cultura chineza. Satinul rosu imbinat cu caseta din lac negru creaza o armonie a contrastelor si reprezinta o creatie de valoare similara unei bijuterii pretioase, pe care Kilian a avut-o in minte inca de la inceput.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Iunie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.