Setari Cookie-uri

Flower of Immortality by Kilian

Noul parfum semnat de Kilian face parte din colectia Asian Tales. Inspiratia pentru acest parfum, cat si pentru intreaga colectie vine din cultura asiatica, in special cea japoneza si cea chineza.

Amuleta

In China moneda este considerata o amuleta, un indicator de prosperitate. Se spune ca aceasteia trebuie sa ii fie atasat un fir rosu pentru a aduce succes posesorului. In colectia ASIAN TALES, moneda este prinsa de o cheie printr-un ciucure rosu si un fir rosu. Astfel, Kilian a dezvoltat un adevarat talisman cu o putere magica pentru a proteja si a aduce noroc purtatorului de parfum. Moneda este facuta din argint lucios ce confera o nota de modernitate.

Norocosul 8

Numarul 8 este considerat norocos in cultura chineza, ca fiind cel care aduce prosperitate si fericire. Este, de asemenea, o forma perfect simetrica si, prin urmare, simbol al echilibrului. Moneda Kilian este inscriptionata cu 8 litere "K", pastrand fontul din logo-ul brandului KILIAN.

Lista de preturi

FLOWER OF IMMORTALITY in sticla de 50 ml reincarcabila: 1050 lei
FLOWER OF IMMORTALITY in rezerva de 50 ml: 525 lei
NOU! Colectia "Asian Tales" este acum disponibila si in recipiente de 30 ml intr-o caseta care include un etui argintiu ideal pentru calatorii.
Kit de calatorie 30ml(Editie limitata): 620 lei

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Iunie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.