Setari Cookie-uri

Samsung lanseaza GALAXY S4 Active: partenerul perfect pentru cei pasionati de aventura

GALAXY S4 Active le permite utilizatorilor sa se bucure de experiente unice, fara sa isi faca griji in privinta deteriorarii dispozitivului

Utilizatorii pot explora mai mult

Un stil de viata activ necesita foarte multa energie, iar GALAXY S4 Active ofera o experienta puternica de utilizare de lunga durata.

Echipat cu un procesor Quad-Core de 1,9 GHz si o baterie de 2.600 mAh, dispozitivul poate suporta cu usurinta si precizie sarcinile cele mai intensive. Culorile vii si rezolutia ecranului Full HD TFT LCD (443 PPI) de 5.0 inci faciliteaza utilizarea celor mai noi jocuri sau vizionarea filmuletelor cu durata mare. Si cu aplicatia 'Glove Touch', vremea rece nu mai este o problema, deoarece ecranul tactil de pe GALAXY S4 Active este pe deplin functional si cand purtati manusi.

Cu o camera principala de 8 megapixeli, utilizatorii pot distribui cu usurinta experientele lor.'Aqua Mode' este un sistem unic de fotografiere pentru GALAXY S4 si poate fi folosit pentru a imbunatati calitatea si claritatea fotografiilor si continutului video subacvatice.

Citește și:

Experienta de viata mai bogata si mai completa

Dispozitivul GALAXY S4 Active a fost proiectat cu o interfata integrala care incorporeaza caracteristicile populare ale GALAXY S4 pentru a oferi un dispozitiv ideal de calatorie.

Aplicatia 'S Travel (Trip Advisor)' ajuta utilizatorii in calatorii furnizandu-le informatii locale si recomandari. Aplicatia S Translator’ faciliteaza calatoriile internationale, ajutand utilizatorii sa faca traduceri aproape instantaneu, in cadrul aplicaţiilor precum e-mail si SMS. Traducerea instanta este posibila atat din vorbire in text, cat si din text in vorbire, asigurandu-le utilizatorilor informatiile necesare atunci cand se afla in strainatate.

Si cu aplicatia, ''Glove Touch', vremea rece nu mai este o problema, deoarece ecranul tactil de pe GALAXY S4 Active este pe deplin functional si cand purtati manusi.

Citește și:

Cu o camera principala de 8 megapixeli, utilizatorii pot distribui cu usurinta experientele lor.'Aqua Mode' este un sistem unic de fotografiere pentru GALAXY S4 si poate fi folosit pentru a imbunatati calitatea si claritatea fotografiilor si continutului video subacvatice.

Camera foto ofera mai multe moduri de fotografiere, precum 'Drama Shot', care le permite utilizatorilor sa vada toate actiunile intr-un mod secvential continuu, si 'Sound & Shot', care stocheaza in mod unic sunetul si vocea impreuna cu imaginea.

Functia 'Samsung Smart Pause' ajuta utilizatorii sa controleze display-ul smartphone-ului cu ajutorul privirii. Atunci cand acestia vizioneaza un videoclip, rularea se opreste cand privirea este indreptata in alta directie si este reluata cand privirea revine la videoclip. 'Air View' le permite utilizatorilor sa examineze continutul unui e-mail prin simpla planare a degetelor deasupra ecranului.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Iunie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.