Setari Cookie-uri

Samsung lanseaza GALAXY S4 Active: partenerul perfect pentru cei pasionati de aventura

GALAXY S4 Active le permite utilizatorilor sa se bucure de experiente unice, fara sa isi faca griji in privinta deteriorarii dispozitivului

Cu 'Air Gesture', utilizatorii pot schimba melodia, naviga in sus si in jos o pagina de internet, sau prelua un apel cu o simpla miscare de mana. In plus, 'S Health' ajuta la mentinerea unui stil de viata sanatos prin oferirea in timp real a unor informatii legate de starea de sanatate.

Atunci cand GALAXY S4 Active este cuplat cu accesorii S Health, le permite utilizatorilor sa monitorizeze pulsul inimii, greutatea, tiparul de somn si alte masuratori personale pentru a avea un stil de viata sanatos.

De asemenea, utilizatorii pot controla televizoarele lor prin telecomanda Samsung WatchON IR, care transforma GALAXY S4 Active intr-un dispozitiv de control de la distanta pentru televizoare, set-top box si DVD playere. Prin intermediul 'WatchON', GALAXY S4 Active ofera, de asemenea, o selectie larga de continut de divertisment, inclusiv TV in direct, TV prin cablu si video on demand, toate facilitate de informatiile si contextul oferite de sistemul ghidul electronic de programe Samsung (Electronic Program Guide).

Citește și:

'ChatON' este o alta caracteristica unica, care conecteaza toti utilizatorii de telefonie mobila la un chat de grup, distribuind continutul la toate dispozitivele, si interactionand in moduri creative noi, folosind imagini, desene de mana sau cifre. 'Samsung Link' le permite utilizatorilor sa distribuie continut pe mai multe dispozitive digitale Samsung.

GALAXY S4 Active va fi disponibil pe piata din aceasta vara, incepand cu SUA si Suedia. Acesta va fi disponibil in trei culori, Urban Grey, Dive Blue si Orange Flare. Disponibilitatea sa va depinde de piata pe care este lansat.

Pentru mai multe informatii despre dispozitiv si continut multimedia, va rugam vizitati
www.samsungmobilepress.com.

Vizionare placuta


Kudika
6 Iunie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.