Setari Cookie-uri

Samsung lanseaza GALAXY S4 Active: partenerul perfect pentru cei pasionati de aventura

GALAXY S4 Active le permite utilizatorilor sa se bucure de experiente unice, fara sa isi faca griji in privinta deteriorarii dispozitivului

Maximizarea durabilitatii

Recunoscand cerintele unui stil de viata activ, Samsung GALAXY S4 Active a fost proiectat pentru a mentine utilizatorii activi conectati in timp ce exploreaza si experimenteaza lumea din jurul lor.

GALAXY S4 Active ofera protectie certificata impotriva prafului si apei (IP67*), astfel incat utilizatorul sa nu fie nevoit sa isi lase dispozitivul acasa in timpul unei zile lungi la plaja sau a unei drumetii. Design-ul complet sigilat impiedica intrarea particulelor de praf si protejeaza impotriva daunelor cauzate de apa la o adancime de un metru, timp de 30 de minute de scufundare.

Echipat cu un set de casti rezistente la apa, GALAXY S4 Active le permite utilizatorilor sa utilizeze castile in conditii mai aventuroase, fara restrictii. Fie ca isi doresc sa capteze fiecare moment dintr-o excursie de rafting, fie ca vor sa fotografieze mediul subacvatic din piscina, constructia unica a dispozitivului le permite utilizatorilor sa capteze momente uimitoare, ceea ce nu era posibil cu un smartphone obisnuit.

Citește și:

(* IP inseamna de protectie internationala impotriva patrunderii obiectelor straine solide si infiltrarii daunatoare a apei. Cel mai inalt nivel este IP68, iar in prezent IP67 este cel mai inalt nivel pentru smartphone-uri.)

Vizionare placuta


Kudika
6 Iunie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.