Setari Cookie-uri

Prinde hitul verii!

Springtime lanseaza noua gama Spring Snacks, unica pe piata din Romania datorita conceptului adus in premiera pe piata locala.

Comunicat de presa

Ti-e pofta de o gustare intre mese insa vrei sa te vezi si cu prietenii? Atunci cand iesi in oras vrei sa combini mai multe bunatati pe acelasi platou? Springtime lanseaza noua gama Spring Snacks, unica pe piata din Romania datorita conceptului adus in premiera pe piata locala. Gama include opt preparate diferite, pregatite special pentru tinerii cu un stil de viata dinamic, care isi doresc sa imparta mancarea si distractia impreuna cu prietenii.

Lansarea noii game Spring Snacks se bucura de sprijinul unor vedete populare in randul tinerilor: Daniel Buzdugan si Mihai Morar, prezentatorii uneia dintre cele mai ascultate emisiuni de la un post de radio national, care s-au declarat incantati de noile gustari ce pot fi servite atat intre mese cat si la distractie.

Gama completa Spring Snacks este formata din sortimentele: Mozzarella Sticks, Aripioare pui, Crispy san, Nuggets, Kibbe, Spring Rolls - legume, Spring Rolls - pui & legume si Spring Rolls - cascaval.
Preparata cu grija, in bucatariile celor 24 restaurante Springtime, noua gama include atat preparate aflate deja in topul preferintelor romanilor, precum Aripioarele pui sau Nuggets, cu retete din bucataria internationala, precum celebrele Spring Rolls si delicii din bucataria orientala, precum chiftelele din carne de vita denumite Kibbe.

Citește și:

In plus, clientii Springtime pot alege intre doua variante diferite de servire, de trei si de cinci bucati, iar costurile sortimentelor incep de la 5 lei si ajung pana la 10 lei.

Vizionare placuta


Kudika
12 Iunie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.