Setari Cookie-uri

Prinde hitul verii!

Springtime lanseaza noua gama Spring Snacks, unica pe piata din Romania datorita conceptului adus in premiera pe piata locala.

La nivel mondial, pe piata restaurantelor exista o tendinta de consum orientata spre snacks-uri, mai exact spre produsele consumate intre mese si care vin in mai multe variante de servire, variind numarul bucatilor incluse intr-o portie.

Printre avantajele acestor gustari se numara flexibilitatea pe care o ofera persoanelor dinamice, posibilitatea de a fi servite intre mese si varietatea care permite grupurilor de prieteni sa comande mai multe sortimente si sa le combine dupa bunul plac.

Pe plan local, Springtime este primul lant de restaurante care adopta aceasta tendinta globala si o adapteaza in functie de specificul pietei locale.

Despre Springtime

Primul restaurant Springtime a fost inaugurat in anul 1992 in Piata Victoriei primind din partea bucurestenilor o reactie mai mult decat pozitiva datorita conceptului, modului de servire si a ambiantei deosebite. Diversitatea preparatelor, ingredientele proaspete si gustul foarte placut si unic au fost factori ce au facut din Springtime un deschizator de drumuri mult apreciat.

Citește și:

In anul 1994 incepe dezvoltarea prin deschiderea altor locatii in diverse puncte de interes ale capitalei, iar apoi si in alte orase din tara. In prezent, Springtime numara 24 de restaurante, fiind cel mai mare lant de restaurante cu capital romanesc.

sursa foto: shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
12 Iunie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.